Новости нашей громады

13 Лютого, 2023 р., 17:22
Шановні мешканці Городненської ТГ! Інформуємо, що Городненська сільська рада неодноразово зверталася до Державного підприємства «Служба місцевих автомобільних доріг» Одеської обласної державної адміністрації з приводу капітального ремонту доріг: с. Нові Трояни – с. Дмитрівка (15,257 км) та с. Городнє – с. Олександрівка (приблизно 10 км). Останнє звернення було від 23.01.2023 року №37. На цей лист Городненська сільська рада отримала відповідь від 09.02.2023 року № 1008 (копія додається нижче), в якій говориться що для проведення капітального ремонту доріг першочергово необхідно розробити робочий проект. Вартість проектно-вишукувальних робіт орієнтовно становить – 350 тис. грн. за 1 км, вартість проведення робіт по капітальному ремонту автомобільних доріг становить – 40 млн. грн за 1 км. Отже, вартість капітального ремонту 1 км = 40 350 000 грн. Звертаємо вашу увагу на те, що вище перелічені дороги являються автомобільними дорогами загального користування місцевого значення, обслуговуються та ремонтуються з державного бюджету.
13 Лютого, 2023 р., 17:22
03 лютого 2023 року відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки на честь жителя с. Нові Трояни, сержанта Збройних сил України, учасника війни Горбана Віктора Михайловича, який героїчно загинув 07 жовтня 2022 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Первомайск Донецької області, захищаючи цілісність і суверенітет нашої держави. Меморіальну дошку встановили на фасаді Новотроянівської школи, в якій навчався Віктор Михайлович. Вшанувати пам’ять героя зібралися родина загиблого, учні, вчителі, жителі села. Гостями заходу були заступник голови Болградської районної ради Романовський В.Г., начальник групи МПЗ Болградського РТЦК та СП Невечеря В.П., голова спілки ветеранів АТО Бодлев І.Д., голова Городненської сільської ради Богоєв М.Д., староста с. Нові Трояни Ніколаєв І.П., настоятель місцевого Святогеоргіївського храма протоїрей Ігор. Вічна слава герою, вічна пам'ять!
10 Лютого, 2023 р., 20:12
Шановні мешканці с. Городнє! Просимо людей з обмеженими можливостями (інвалідів ІІІ групи) звернутися до сільської ради для складання списків та подальшого отримання гуманітарної допомоги. При собі мати ксерокопію паспорта та коду, документ, що підтверджує статус. За необхідності дзвонити за телефоном 0680481717.
08 Лютого, 2023 р., 18:59
Екологічна агітбригада ліцею "Екос" спонукає усіх стати на захист природи рідного краю за для захисту всієї планети.
08 Лютого, 2023 р., 18:46
Вечір зустрічі з випускниками 2023
06 Лютого, 2023 р., 16:50
Шановні мешканці с. Городнє!
03 Лютого, 2023 р., 15:16
НА ВИПАДОК БЛЕКАУТІВ: ГРОМАДИ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ ОТРИМАЛИ СУПУТНИКОВІ СИСТЕМИ ІНТЕРНЕТУ STARLINK Одеська область отримала 55 супутникових систем STARLINK як гуманітарну допомогу від Республіки Польщі, 6 з них передали Болградському району. Їх встановлять у пунктах незламності на випадок повного блекауту, бо бути завжди на зв’язку під час війни – це не розкіш, а життєва необхідність.
02 Лютого, 2023 р., 15:13
У Городненській ТГ під керівництвом голови громади Богоєва М.Д. та начальником відділу освіти Алавацької М.С. проведено нараду з адміністраціями закладів освіти, завгоспами з питань організації навчального процесу у ІІ семестрі. Обговорювалися питання щодо форми навчання, опалення закладів, харчування дітей, стану захворюваності та потреб у 2023 бюджетному році.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь