Новости нашей громады

23 Лютого, 2023 р., 14:26
Сьогодні, 23 лютого, відбулася онлайн-зустріч учнів 1 - 4 класів Дмитрівського ліцею імені С.С. Курогло з провідним фахівцем відділу ОНПР та ЗЦЗ Болградського районного управління ГУ ДСНС України в Одеській області молодшим лейтенантом служби ЦЗ Владиславом Іванько.
23 Лютого, 2023 р., 14:15
Сьогодні Придунайська філія МАУП проводить конкурс читців творів Лесі Українки, який присвячується 152 річниці від дня її народження. Свою роботу на конкурс надіслали учні 11 класу Брадарський Олександр і Ніколаєва Аліна, яких підготувала Попряга Ольга Сергіївна.
22 Лютого, 2023 р., 16:35
21 лютого в Україні і світі святкують Міжнародний день рідної мови. Рідна мова – це важливий носій цінностей, знань, які передаються від покоління до покоління. Саме тому так важливо пам’ятати своє коріння та вітати рідних та близьких людей з цим чудовим святом. Мова є душею нації, її генетичним кодом, у її глибинах народилося багато з того, чим може пишатися наш народ. Як море починається з річки, так слово – з писемності. Нехай і надалі передається мова із покоління в покоління, не забувається та вдосконалюється. Зберігайте рідну мову та бережіть! Бо ми могутні й міцні в своїй мові. Наше слово – наша сила!
22 Лютого, 2023 р., 16:34
До Дня закоханих актив центру « Інформації» оформив сцену актової зали до свята та встановив поштову скриньку у вестибюлі.
22 Лютого, 2023 р., 12:27
Єднаймося всі разом!!!
22 Лютого, 2023 р., 12:12
20 лютого разом із усім українським народом колектив Дмитрівського ліцею ім. С.С. Курогло відзначив День Героїв Небесної Сотні-на знак ушанування відваги, сили духу, стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції Гідності, захищаючи ідеали демократії, права і свободу людини. Метою заходів цього дня було не тільки бажання нагадати про ці визначальні події, а й виховання патріотичної свідомості, любов до Батьківщини, бажання стати гідними громадянами України.
21 Лютого, 2023 р., 16:59
Городненська ТГ отримала ноутбуки у кількості 36 штук від Департаменту освіти і науки Одеської обласної військової адміністрації для педагогічних працівників в межах національного проекту «Ноутбук кожному вчителю» у рамках співпраці з дитячим фондом ООН ЮНІСЕФ. Сучасна потужна техніка допоможе полегшити роботу вчителів з підвищення знань, умінь та навичок учнів, покращити навчально-виховний процес, якісно організувати навчання з використанням дистанційних технологій.
21 Лютого, 2023 р., 16:39
Одеська ОВА повідомила Городненській громаді, скільки коштуватиме ремонт доріг між селами і чи варто його чекати Села, які зараз входять до Городненської громади – Городнє, Дмитрівка, Олександрівка, Нові Трояни – давно страждають від поганих доріг. Куди тільки місцева влада не зверталася, але допомога не доходила до цієї території, яку самі мешканці називають «край географії». Зараз проїзд між селами громади є справжнім квестом для кожного водія.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь