Новости нашей громады

12 Січня, 2023 р., 21:57
Ученици от Чийшийската музикална школа пяха на Коледа в Петропавловската църква СВЕТЛАНА ДРАГНЕВА
12 Січня, 2023 р., 21:47
Городненська філія Болградської дитячої музичної школи привітала своїх односельців з Різдвом Христовим на службі у Свято Петропавлівському храмі, колектив вчителів Городненського ліцею та працівників сільської ради.
04 Січня, 2023 р., 18:47
Олександрівський Будинок культури щиро вітає вас з Новим роком!
03 Січня, 2023 р., 10:59
Напередодні свят голова Городненської сільської ради Микола Богоєв провів нараду з працівниками апарату щодо підбиття підсумків року, а також з приводу особливостей відзначення Новорічно-Різдвяних свят на період воєнного стану, а саме про чергування у святкові дні, про дотриманні комендантської години, про заборону продажу та використання піротехнічних засобів. Про всі заборони були повідомлені місцевих підприємці, гості та мешканці громади.
02 Січня, 2023 р., 10:33
Шановні мешканці та гості громади! Сердечно вітаю Вас зі світлими і радісними святами – з Новим роком та Різдвом Христовим! 2022 рік був найскладнішим за часів незалежності України. Аби гідно зустріти та впоратися з викликами у 2023 новому році, бажаємо всім терпіння, витримки, здоров’я і, звичайно, нашої якнайшвидшої перемоги! У переддень Нового 2023 року та на передодні Різдвяних свят хочу побажати всім миру, злагоди та віри, віри в себе, у людей, в процвітання нашого краю, всієї України. Віри в те, що будь-яке добре починання, яке робиться від щирого серця, буде успішним. Адже тільки разом ми збережемо все краще, що маємо та спільними зусиллями досягнемо успіхів.
24 Грудня, 2022 р., 13:38
23 грудня 2022 року, під головуванням голови громади Миколи Богоєва відбулося пленарне засідання чергової сесії Городненської сільської ради. На початку засідання було прийнято рішення щодо внесення змін в структуру Городненської сільської ради. Наступними були затверджені штатнi розписи апарату Городненської сільської ради, закладів освіти, будинкiв культури та бібліотек громади.
21 Грудня, 2022 р., 18:44
Шановні мешканці громади! Вітаємо з великим християнським святом - Днем святого Миколая. Нехай він охороняє ваш будинок від зла і бід, приносить благополуччя і любов, підтримує в дорозі і подорожах. Нехай Микола-Чудотворець чує ваші молитви і наповнить життя великими і маленькими дивами! Це улюблене свято не тільки дітей, а й дорослих. Воно сповнене теплом, турботою та любов’ю. З приходом цього свята кожен із нас сподівається на якесь маленьке диво і серце вірить в чудеса.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь