Новости нашей громады

21 Лютого, 2023 р., 16:39
Одеська ОВА повідомила Городненській громаді, скільки коштуватиме ремонт доріг між селами і чи варто його чекати Села, які зараз входять до Городненської громади – Городнє, Дмитрівка, Олександрівка, Нові Трояни – давно страждають від поганих доріг. Куди тільки місцева влада не зверталася, але допомога не доходила до цієї території, яку самі мешканці називають «край географії». Зараз проїзд між селами громади є справжнім квестом для кожного водія.
17 Лютого, 2023 р., 18:09
В Городненській громаді відбулася чергова 25 сесія VIII скликання. На сесії розглядалися слідуючи питання:
17 Лютого, 2023 р., 13:29
15 лютого 2023 року під головуванням Городненського сільського голови Миколи Богоєва, проведена робоча зустріч, в якій прийняли участь керівний склад апарату, старости сіл, землевпорядники, керівники структурних підрозділів ради. На нараді розглянуті актуальні питання соціального напрямку, роботи благоустрою, освіти, культури, фінансів, мобілізації, податків на 2023 рік.
17 Лютого, 2023 р., 13:26
16 лютого 2023 року у Городненській громаді підписан тристоронній Меморандум про співпрацю між Городненською сільською радою – головою громади Миколою Богоєвим, Міжнародним фондом «Блакитний півмісяць» та благодійним фондом «Буджак реліф» – засновник організації Артем Булгару. Від Благодійного фонду «БР» отримано гуманітарну допомогу для ВПО у вигляді овочевих консерв, брикетів для опалення, буржуйок та медичних рюкзаків.
16 Лютого, 2023 р., 15:34
16 Лютого, 2023 р., 15:31
Сьогодні в селі Олександрівка Городненської ОТГ вшанували пам’ять учасників бойових дій на території інших держав. Саме тому біля пам‘ятного знака воїнам-інтернаціоналістам «Їм старість більше не страшна, Їх світ запам‘ятає молодими» відбувся тематичний захід.
15 Лютого, 2023 р., 16:33
В Городненській громаді 14 лютого відзначили День Святого Трифона-Зарезана, одного з головних свят українських болгар, яке символічно відкриває сезон весняно-польових робіт. Це день вина, виноградарів, корчмарів, городників та садівників.
15 Лютого, 2023 р., 16:31
В Городненський сільській раді 13 лютого 2023 року під головуванням Городненського сільського голови Миколи Богоєва відбулася апаратна нарада, на якій були обговорені наступні питання:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь