Новости нашей громады

22 Лютого, 2023 р., 12:12
20 лютого разом із усім українським народом колектив Дмитрівського ліцею ім. С.С. Курогло відзначив День Героїв Небесної Сотні-на знак ушанування відваги, сили духу, стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції Гідності, захищаючи ідеали демократії, права і свободу людини. Метою заходів цього дня було не тільки бажання нагадати про ці визначальні події, а й виховання патріотичної свідомості, любов до Батьківщини, бажання стати гідними громадянами України.
21 Лютого, 2023 р., 16:59
Городненська ТГ отримала ноутбуки у кількості 36 штук від Департаменту освіти і науки Одеської обласної військової адміністрації для педагогічних працівників в межах національного проекту «Ноутбук кожному вчителю» у рамках співпраці з дитячим фондом ООН ЮНІСЕФ. Сучасна потужна техніка допоможе полегшити роботу вчителів з підвищення знань, умінь та навичок учнів, покращити навчально-виховний процес, якісно організувати навчання з використанням дистанційних технологій.
21 Лютого, 2023 р., 16:39
Одеська ОВА повідомила Городненській громаді, скільки коштуватиме ремонт доріг між селами і чи варто його чекати Села, які зараз входять до Городненської громади – Городнє, Дмитрівка, Олександрівка, Нові Трояни – давно страждають від поганих доріг. Куди тільки місцева влада не зверталася, але допомога не доходила до цієї території, яку самі мешканці називають «край географії». Зараз проїзд між селами громади є справжнім квестом для кожного водія.
17 Лютого, 2023 р., 18:09
В Городненській громаді відбулася чергова 25 сесія VIII скликання. На сесії розглядалися слідуючи питання:
17 Лютого, 2023 р., 13:29
15 лютого 2023 року під головуванням Городненського сільського голови Миколи Богоєва, проведена робоча зустріч, в якій прийняли участь керівний склад апарату, старости сіл, землевпорядники, керівники структурних підрозділів ради. На нараді розглянуті актуальні питання соціального напрямку, роботи благоустрою, освіти, культури, фінансів, мобілізації, податків на 2023 рік.
17 Лютого, 2023 р., 13:26
16 лютого 2023 року у Городненській громаді підписан тристоронній Меморандум про співпрацю між Городненською сільською радою – головою громади Миколою Богоєвим, Міжнародним фондом «Блакитний півмісяць» та благодійним фондом «Буджак реліф» – засновник організації Артем Булгару. Від Благодійного фонду «БР» отримано гуманітарну допомогу для ВПО у вигляді овочевих консерв, брикетів для опалення, буржуйок та медичних рюкзаків.
16 Лютого, 2023 р., 15:34
16 Лютого, 2023 р., 15:31
Сьогодні в селі Олександрівка Городненської ОТГ вшанували пам’ять учасників бойових дій на території інших держав. Саме тому біля пам‘ятного знака воїнам-інтернаціоналістам «Їм старість більше не страшна, Їх світ запам‘ятає молодими» відбувся тематичний захід.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь