Новости нашей громады

24 Березня, 2023 р., 21:41
В Болградському районі за два роки необхідно висадити 224 га лісу | Відновлення лісів попри війну У Городненській громаді на окраїні села Дмитрівка висадили 4,5 гектари дерев, що швидко ростуть, за програмою відновлення лісів Південного офісу Державного підприємства «Ліса України» за сприянням Болградського лісництва.
23 Березня, 2023 р., 19:10
19 березня 2023 року на базі Новотроянівського ліцею за підтримкою Городненської сільської ради пройшли змагання з мініфутболу, в яких взяли участь команди Новотроянівського, Дмитрівського та Городненського ліцеїв різних вікових категорій. Серед молодшої вікової категорії переможцем стала команда Городненського ліцею, друге місце посіла збірна команди Дмитрівського та Новотроянівського ліцеїв.
23 Березня, 2023 р., 18:31
У межах Всеукраїнського проєкту з профорієнтації та побудови кар'єри "Обери професію своєї мрії" 15 березня у прямому ефірі Єдиного Телевізійного Марафону проводився Всеукраїнський урок з профорієнтації для учнів 7- 11 класів. Зважаючи на важливість профорієнтації, зокрема свідомого обрання учнями траєкторії подальшого навчання та побудови власної кар'єри, учні 9-11 класів Дмитрівського ліцею ім.С.С.Курогло переглянули у прямому ефірі зазначений урок. Під час цього уроку вони дізналися багато цікавого і корисного для себе, відвідали успішні та інноваційні українські підпріємства. А головне дізналися, як визначити власні здібності та свідомо обрати професію своєї мрії.
22 Березня, 2023 р., 17:42
ВІТАЄМО переможця Всеукраїнського відкритого фестивалю – майстерні «Адреса дитинства - Гра» на тему «Зимові свята» Станкову Валерію, ученицю 10 класу Керівник: Терзі Л.І.
21 Березня, 2023 р., 19:34
З 06.02.2023 по 10.02.2023, з нагоди всесвітнього Дня безпечного Інтернету в Новотроянівському ліцеї відбувся тиждень інформатики. Вчитель інформатики Горбан І.Ф. оформив стенд та організував цікаві тематичні заходи. Підсумком тижня стало проведення вечора інформатики для учнів 6 – 8 класів, під час якого всі отримали позитивні емоції, показали та розширили свої знання з інформаційних технологій.
21 Березня, 2023 р., 19:32
У Городненській громаді проведено зустріч із завідувачами дитячих садків та медсестерами. У ході зустрічі було складено приблизно 4-тижневе меню, проходження медичного огляду персоналу дошкільних закладів, підготовка дитячих садків до прийняття дітей на повний робочий день.
21 Березня, 2023 р., 19:32
Ліна Костенко... Легендарна поетеса, прозаїк і громадська діячка, яка святкує сьогодні 93-ий день народження.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь