Новости нашей громады

13 Червня, 2023 р., 11:20
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України.
08 Червня, 2023 р., 12:20
Шановні мешканці громади!
06 Червня, 2023 р., 18:42
01 червня 2023 р. з нагоди відзначення Дня захисту дітей на базі Новотроянівського ліцею Городненської сільської ради було проведено змагання з міні-футболу в яких прийняли участь команди з чотирьох сіл громади. Молодша вікова група: Городнє - І місце; Дмитрівка - ІІ місце; Нові Трояни - ІІІ місце. Середня вікова група: Нові Трояни - І місце; Дмитрівка - ІІ місце; Олександрівка - ІІІ місце. Старша вікова група: Нові Трояни - І місце; Городнє - ІІ місце; Олександрівка - ІІІ місце. Дякуємо голові Городненської ТГ Богоєву М.Д. за організацію проведення змагань, та тренерам команд юних футболістів Пєткову О.І. - спортінструктору Городненської сільської ради, Дішлі М.П., Курогло І. С., Філіппову Д.П.- тренерам ДЮСШ Городненської сільської ради. Голова Городненської громади Микола Богоєв вручив кожній команді спортивний інвентар. Усі присутні отримали заряд спортивної енергії та бадьорості. Бажаємо учасникам успіху та не зупинятись на досягнутому.
02 Червня, 2023 р., 15:09
День захисту дітей в Городненському ліцеї 1 червня 2023 року в Городненському ліцеї з початквоою школою та гімназією пройшло подвійне свято – відкриття пришкільного табору «Сонечко» з денним перебуванням та День захисту дітей.
02 Червня, 2023 р., 14:59
Свято останнього дзвоника в Городненському ліцеї 30 червня 2023 року в Городненському ліцеї з початковою школою та гімназією відзначили Свято останнього дзвоника. Тепле, родинне, традиційне свято, яке не можна замінити нічим. Свято юності, молодості та хвилювання, на якому вітали випускників, відзначили учнів-відмінників, учнів-переможців різних конкурсів, заходів, змагань. За плідну роботу з обдарованою молоддю вчителі були нагороджені грамотами.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь