Новости нашей громады

01 Травня, 2023 р., 21:10
1 ТРАВНЯ - СВЯТО ВЕСНИ І ПРАЦІ! Вітаємо Вас із першим днем травня. Бажаємо Вам радості натхненної спільної праці, колективної згуртованості та єднання з тими, хто Вам дорогий. Сміливо ставте перед собою цілі та підкорюйте вершини. Нехай результати Вашої праці радують та надихають на подальші звершення. Городненська сільська рада
28 Квітня, 2023 р., 17:55
Одне з найстаріших гагаузьких сіл Болградського району в цьому році відмічає 200 років з дня заснування В селі Олександрівка Городненської громади відбулося перше засідання оргкомітету з відзначення 200-річчя села на чолі з головою громади Миколою Богоєвим. Оргкомітет намагався знайти вірний формат святкування з урахуванням воєнного стану в країні. Святкування ювілею планується на серпень.
27 Квітня, 2023 р., 16:10
СЛАВСЯ, ВЕЛИЧАЙСЯ, УКРАЇНСЬКА КНИГА, СЕРЕД ДІТВОРИ! Книга – це джерело знань. Книги, найкращі порадники та найвірніші друзі. Сила книги безмежна. Про важливість книг для людства говорили класики і продовжують говорити видатні особистості сучасності. З книгою ми навчаємось, з книгою ми відпочиваємо, з книгою ми мріємо. Завдяки книзі ми стаємо мудрішими.
23 Квітня, 2023 р., 09:52
Вітаємо з 1 мiсцем!
23 Квітня, 2023 р., 09:46
Щороку на весні у Городненській громаді за розпорядженням голови проводяться акції з прибирання територій: розчищення сухостоїв, утилізації сміттєзвалищ, побілка дерев, прибирання прилеглих до адмінбудівель територій, місць масового відпочинку, дитячих майданчиків. І цього року незважаючи на надзвичайно дощову погоду, проведені акції прибирання та благоустрою у всіх селах громади. Велика вдячність старостам, громадським активістам, працівникам виконавчих органів сільської ради та всім кто долучився до весняного прибирання.
21 Квітня, 2023 р., 16:52
18 квітня 2023 р. на базі Городненського ліцею в Городненській громаді пройшли територіальні змагання з футболу «Шкіряний м’яч» сезону 2022/2023 Спартакіади учнів закладів загальної середньої освіти. В змаганнях прийняли участь команди Городненського, Дмитрівського, Новотроянівського і Олександрівського ліцеїв. Команди хлопців посіли місця: Городнє - І місце; Дмитрівка - ІІ місце; Олександрівка - ІІІ місце; Нові Трояни - ІV місце. Серед дівчат: Городнє - І місце; Дмитрівка - ІІ місце; Нові Трояни - ІІІ місце; Олександрівка - ІV місце. Дякуємо голові Городненської ТГ Богоєву М.Д. за організацію проведення територіального етапу змагань, вчителям фізичного виховання Попазову І.І. , Курогло І.С., Константиновій С. В., Іванову В. Т. та спортінструктору Пєткову О.І. за якісну підготовку команд. Окрема подяка дітям за цікаву гру. Ви – найкращі. Збірна команда від чотирьох закладів освіти буде представляти громаду на загальних обласних змаганнях , які відбудуться 27/28 квітня 2023 р. Бажаємо дітям успіхів та чекаємо на гарні новини.
20 Квітня, 2023 р., 18:17
Учитель информатики из Александровки собирает средства на победу ВСУ В селе Александровка работает лицей, где учатся почти 200 детей и которому в 2024 году планируют предоставить статус гимназии, есть больничный стационар. Люди здесь работают на земле, воспитывают детей и верят в будущее благополучие страны и села.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь