Новости нашей громады

20 Квітня, 2023 р., 17:18
18 квітня 2023 року у селі Городнє відбулась традиційна пасхальна хода по селу "На прът" - старовинний болгарський звичай, який зберігся саме тут.
18 Квітня, 2023 р., 17:23
17 квітня 2023 року в Городненській громаді відбулась чергова апаратна нарада працівників при головуванні сільського голови Миколи Богоєва, на якійрозглянуті наступні питання: - продовження розчищення територій громади; - придбання оргтехніки для соціальних працівників; - оформлення кадастрових номерів та актів власності; - наповнення місцевого бюджету; - підготовка до чергової сесії.
06 Квітня, 2023 р., 14:10
Спортивне майбутнє Бессарабії: Микола Ташогло з Дмитрівки представлятиме Україну на Чемпіонаті Європи та світу Наприкінці березня у місті Коростень Житомирської області пройшов відбірний Чемпіонат України з вільної боротьби. Перемогу та можливість представляти країну у складі молодіжної збірної України на чемпіонаті Європи та світу виборов мешканець Болградського району Микола Ташогло з села Дмитрівка.  
06 Квітня, 2023 р., 14:06
Сім кольорів щастя У Городненському ліцеї з початковою школою та гімназією був проведений Тиждень психології з метою розширення та поглиблення знань учнів з психології, розвитку творчого потенціалу, прагнення до самопізнання, збагачення знань про внутрішній світ особистості, створення позитивного емоційного настрою. В рамках Тижня практичний психолог ліцею Недельчева Н.М. та соціальний педагог Георгієва О.О. провели акції «Листівка - щасливка» та «Шкатулка побажань», підготували виставку малюнків «Щастя – це…», «Вінок дружби», провели психологічний караван «Комплімент дня», тренінг «У дружбі наша сила», заняття з елементами тренінгу «Людина починається з добра», практичне заняття «Мистецтво спілкування», арт – терапію «Справжні художники», підготовлені поради батькам «Любити дитину – це просто»

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь