Новини

09 Листопада, 2021 р., 20:54
ПЕРШІ 5 КМ, ДОРОГИ ОДЕСА – БІЛГОРОД – ДНІСТРОВСЬКИЙ – МОНАШІ, ПОЧИНАЛИ ВІДНОВЛЮВАТИ У РАМКАХ ПРЕЗИДЕНТСЬКОЇ ПРОГРАМИ «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО»
09 Листопада, 2021 р., 20:47
НА ОДЕЩИНІ, В РАМКАХ “ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА”, БУДУЮТЬ КОМФОРТНИЙ, СУЧАСНИЙ ДИТЯЧИЙ САДОК В СЕЛИЩІ ТАЇРОВЕ
05 Листопада, 2021 р., 11:06
Сьогодні, у четвер, 4 листопада, відбувся щоденний плановий брифінг І-го заступника голови Одеської ОДА Бориса Волошенкова. Ключовими темами брифінгу стали результати: - проведення щоденних спільних рейдів Національної поліції та Держпродспоживслужби по закладах (магазини, супермаркети, ресторани, торгові центри) на предмет дотримання протиепідемічних норм в Одеському регіоні; - боротьба з коронавірусною пандемією в умовах «червоної зони»; - стан забезпечення киснем закладів охорони здоров’я Одещини. - хід вакцинальної кампанії в регіоні». Деталі - у відео.
05 Листопада, 2021 р., 11:04
НА ОДЕЩИНІ, В РАМКАХ “ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА”, БУДУЮТЬ ЯСКРАВІ, КОМФОРТНІ, СУЧАСНІ ДИТЯЧІ САДКИ Програма «Велике будівництво» допомагає модернізувати інфраструктуру в Україні, а також з її допомогою вже створено додатково близько 200 тисяч робочих місць. Це вкрай важливо для держави, а особливо в період пандемії коронавірусу, переконаний Президент України Володимир Зеленський. "Підтримую Президента в цьому напрямку, адже «Велике Будівництво» в Одеській області охоплює все нові і нові сфери. Ця програма Президента змінює підходи. Адже її основне завдання – завершувати об’єкти і вводити їх якісно в експлуатацію, а не залишати після себе довгобуди. Приклад тому, будівництво сучасних модернізованих дитячих садочків в районах області. Адже комфортні та доступні умови для дошкільного навчання та виховання найменших мешканців громади – в пріоритеті керівництва області" - говорить голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький. В рамках «Великого Будівництва», триває реконструкція дитячого садка «Сонечко» в селі Іллінка, Одеського району.
05 Листопада, 2021 р., 11:02
В РАМКАХ «ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА», ТРИВАЄ КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ШКОЛИ ВИЩОЇ СПОРТИВНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ «ОЛІМПІЄЦЬ» На сьогодні, в Одесі та Одеській області, в рамках програми Президента України «Велике будівництво» у 2021 році Одеською обласною державною адміністрацією сформовано список з 17 проєктів (6 шкіл, 5 садочків, 4 стадіону, 1 проєкт культури, 1 палац спорту), реалізація яких триває. 9 об’єктів, з 17, фінансуються за кошти ДФРР. «Перелік сформований виходячи з реальних можливостей фінансового ресурсу місцевих та державного бюджетів. Загальний обсяг коштів – 546,67 млн грн, з них: ДФРР – 194,85 млн грн. (35,64%); кошти обласного бюджету – 127,21 млн грн. (23,27%); місцеві бюджети – 211,11 млн грн. (38,62%)» - розповідає заступник голови Одеської ОДА Сергій Підгайний. В рамках програми Президента «Велике Будівництво» триває капітальний ремонт Одеської обласної школи вищої спортивної майстерності «Олімпієць». Проектом передбачається створення багатофункціонального спортивного комплексу. Заплановано виконати заміну покрівлі, вікон; ремонт зовнішніх та внутрішніх мереж тощо. Окрім того, передбачені норми безбар’єрності, аби заклад був доступним для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення.
05 Листопада, 2021 р., 11:01
В АВАНГАРДІ, В РАМКАХ ПРОГРАМИ ПРЕЗИДЕНТА “ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО”, ТРИВАЄ БУДІВНИЦТВО ШКОЛИ НА 240 МІСЦЬ Програма «Велике будівництво» допомагає модернізувати інфраструктуру в Україні. В пріоритеті, «Великого Будівництва», звичайно сфера освіти. Приклад тому, будівництво сучасних освітніх закладів в районах Одеської області. Адже комфортні та доступні умови для шкільного навчання та виховання найменших мешканців громад – в пріоритеті керівництва області! Будівництво загальноосвітньої школи ІІ-ІІІ ступенів Авангардівського НВК «Дошкільний навчальний заклад (дитячий садок) відбувається в рамках програми Президента «Велике Будівництво» і реалізує державну політику у сфері освіти для задоволення потреб Авангардівської громади. «Проблема охоплення дітей селища загальною середньою освітою є досить актуальною, так як кожного року збільшується кількість населення за рахунок будівництва житлового масиву «Сьоме небо» в селищі Авангард. Крім того, за рахунок добровільного об’єднання громад населення Авангардівської територіальної громади збільшилося у двічі» – говорить голова Авангардівської громади Сергій Хрустовський. Введення в дію закладу загальної середньої освіти подолає чисельні проблеми, які накопичувалися роками у секторі освіти, а саме надасть право і можливість на формування ефективної системи забезпечення освітніми послугами мешканців громади. Тому для Авангардівської територіальної громади реалізація даного проект в рамках «Великого Будівництва» є вкрай важливою і актуальною.
05 Листопада, 2021 р., 10:59
«ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО» НА ОДЕЩИНІ В ДІЇ: ТРИВАЮТЬ РОБОТИ З БУДІВНИЦТВА НОВОЇ ДОРОГИ ДО ОДЕСЬКОГО МОРСЬКОГО ПОРТУ В рамках програми Президента України Володимир Зеленського «Велике будівництво» триває будівництво нової дороги до Одеського морського порту. «Зараз потрапити в Одеський морський торговий порт можна лише через міські дороги та територію приватної компанії. Це не тільки створює зайві клопоти жителям Одещини, але і є перепоною для росту експорту країни. За ініціативою Президента Володимира Зеленського, з літа минулого року, спільними зусиллями Офісу президента, місцевої влади, служби автомобільних доріг оперативно організували всі необхідні процеси», – зазначає Міністр інфраструктури Олександр Кубраков. За його словами, ця дорога є цікавим і складним об’єктом: 5,3 км – це нова дорога із цементобетонним дорожнім покриттям за посиленою технологією, яка матиме по 2 смуги руху в кожному напрямку. Вона буде обладнана окремим TIR-майданчиком для відпочинку водіїв та відстою вантажного транспорту, демпферним майданчиком, що розрахований на 300 вантажівок, двома місцями для стаціонарного габаритно-вагового контролю та двома майданчиками зважування-у-русі (WiM). «В’їзд на КПП порту – тут дорога розширюється з чотирьох до шести смуг. В цьому місці починається митна зона, тому важливо створити умови для швидкої перевірки та пропуску вантажівок. У місці митного контролю для прискорення перевірки та пропуску вантажівок дорогу розширять до шести смуг. Також буде 500-метрова естакада загальною висотою 13 метрів», – зазначив Олександр Кубраков. Маршрут з’єднає територію Одеського морського торгового порту та дорогу М-28 Одеса – Южний.
05 Листопада, 2021 р., 10:51
Дітям від 12 років, які отримали хоча б одну дозу вакцини, батьки можуть згенерувати сертифікат у застосунку Дія. Для цього одному з батьків потрібно зайти в Дію і додати свідоцтво про народження дитини. Дивіться відеоінструкцію, як додати: https://bit.ly/3mzaKac.
05 Листопада, 2021 р., 10:50
Сьогодні, у середу, 3 листопада, відбувся щоденний плановий брифінг І-го заступника голови Одеської ОДА Бориса Волошенкова. Ключовими темами брифінгу стали результати: - проведення щоденних спільних рейдів Національної поліції та Держпродспоживслужби по закладах (магазини, супермаркети, ресторани, торгові центри) на предмет дотримання протиепідемічних норм в Одеському регіоні; - боротьба з коронавірусною пандемією в умовах «червоної зони»; - стан забезпечення киснем закладів охорони здоров’я Одещини. - хід вакцинальної кампанії в регіоні». Деталі - у відео.
05 Листопада, 2021 р., 10:46
 Шановні мешканці Одещини! Сьогодні, у черговий раз звертаюся до вас щодо необхідності вакцинування. Коронавірусна інфекція продовжує свій руйнівний наступ, стрімко зростає кількість хворих та померлих. Динаміка розвитку хвороби вже перевищила рівень попереднього піку захворюваності. Тільки за минулу добу, в Одеській області, захворіло понад 1 900 осіб. На жаль, істотно збільшився показник смертності. Лікарні перенавантажені! Медичні працівники фізично та емоційно виснажені! Наголошу також, що 97 відсотків усіх хворих у важкій формі – не вакциновані громадяни! В усьому світі єдиним надійним і дієвим методом боротьби з коронавірусною інфекцією є вакцинація. Вакцини, якими проводяться щеплення у нашій державі, схвалені Всесвітньою організацією охорони здоров’я, є безпечними та ефективними у формуванні імунітету. Дякую всім, хто вже вакцинувався! Закликаю вас, шановні земляки, скористатися усіма наявними можливостями і зробити щеплення проти підступної хвороби COVID-19. Нагадую: щеплення здійснюється на безкоштовній основі та незалежно від місця реєстрації. Не ігноруйте вакцинацію! Бережіть себе та будьте здорові!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь