Новини

12 Листопада, 2021 р., 17:52
ЩОДЕННИЙ ПЛАНОВИЙ БРИФІНГ І-ГО ЗАСТУПНИКА ГОЛОВИ ОДЕСЬКОЇ ОДА БОРИСА ВОЛОШЕНКОВА (10.11.21) Ключові теми брифінгу: - Боротьба з коронавірусною пандемією в умовах «червоної зони»; - Стан забезпечення киснем закладів охорони здоров’я Одещини; - Хід вакцинальної кампанії в регіоні. Деталі – у відео.
12 Листопада, 2021 р., 17:50
І-й заступник голови Одеської ОДА Борис Волошенков в ефірі телеканалу "Медіа-Інформ". Тема: "Важливість вакцинації в процесі боротьбі з коронавірусної інфекцією". деталі - у відео.
12 Листопада, 2021 р., 17:47
ЩОДЕННИЙ ПЛАНОВИЙ БРИФІНГ І-ГО ЗАСТУПНИКА ГОЛОВИ ОДЕСЬКОЇ ОДА БОРИСА ВОЛОШЕНКОВА Сьогодні, у вівторок,нгу: - Боротьба з коронавірусною пандемією в умовах «червоної зони»; - Стан забезпечення киснем закладів охорони здоров’я  відбувся щоденний плановий брифінг І-го заступника голови Одеської ОДА Бориса Волошенкова. Ключові теми брифіОдещини; - Хід вакцинальної кампанії в регіоні. Деталі – у відео.
12 Листопада, 2021 р., 17:46
Голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький провів чергову селекторну робочу нараду в режимі онлайн з головами райдержадміністрацій, районних рад, територіальних громад та міст обласного значення.
12 Листопада, 2021 р., 17:45
«Майже 6 років велися дискусії щодо потреб розширення перегону. Це необхідно українським промисловцям, аграріям, портовикам, а значить – усій країні, бо це експортна виручка та сотні тисяч робочих місць. Завдяки «Великому будівництву» на УЗ нам вдалося завершити 6-річну дискусію за 60 днів. За цей короткий час залізничники уклали та електрифікували другу колію. Вже понад 10 років на УЗ подібні проєкти не втілювалися» - сказав Міністр інфраструктури Олександр Кубраков.
12 Листопада, 2021 р., 17:40
Оновлення залізниці, модернізація рухомого складу та залізничних шляхів стане наступним важливим напрямком Національної програми «Велике будівництво». Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час виступу на форумі «Велике будівництво: нова залізниця».
09 Листопада, 2021 р., 21:05
БРИФІНГ ГОЛОВИ БОЛГРАДСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ГЕННАДІЯ БАМБУРИ
09 Листопада, 2021 р., 21:02
В НАДЛИМАНСЬКОМУ, ЗАВДЯКИ ПРОГРАМІ ПРЕЗИДЕНТА «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО», РЕМОНТУЮТЬ СІЛЬСЬКИЙ БУДИНОК КУЛЬТУРИ
09 Листопада, 2021 р., 21:01
В СЕЛІ НАДЛИМАНСЬКЕ, ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ, В РАМКАХ «ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА», КАПІТАЛЬНО ВІДРЕМОНТУЮТЬ ШКОЛУ
09 Листопада, 2021 р., 20:55
ЩОДЕННИЙ ПЛАНОВИЙ БРИФІНГ І-ГО ЗАСТУПНИКА ГОЛОВИ ОДЕСЬКОЇ ОДА БОРИСА ВОЛОШЕНКОВА Сьогодні, в понеділок, відбувся щоденний плановий брифінг І-го заступника голови Одеської ОДА Бориса Волошенкова. Ключові теми брифінгу: - Боротьба з коронавірусною пандемією в умовах «червоної зони»; - Стан забезпечення киснем закладів охорони здоров’я Одещини; - Хід вакцинальної кампанії в регіоні. Деталі – у відео. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь