Городненська громада
Одеська область, Болградський район

Новини

Дата: від до Скинути

BESSARABIYA FOLK мультикультурність

BESSARABIYA FOLK мультикультурність

Фестиваль народної творчості, що дивує кожного гостя. Традиційно відвідувачів та учасників, зустрічають караваєм, танцювальним хоро та ординарним рішенням - 100-метровим українським прапором. Колективи, різні національності та бесарабська культура, закохала з першого звуку, фестивальна програмна яка дала можливість відволіктися односельцям від домашніх клопотів. Хедлайнером фестивалю "Бесарабія Фольк 2021" стала молдовська музикальна група "Zdob ?i Zdub", що привезла з собою найкращі свої треки. Враження на все життя!

18:53 03.10.2021

22 сентября 2021г состоялась внеплановая сессия....

22 сентября 2021г состоялась внеплановая сессия....

22 сентября 2021г состоялась внеплановая сессия сельского совета Городненской громады, основной вопрос который рассматривался депутатами - принятие субвенции с областного бюджета в размере 1 мил. 300 тыс. грн, на ремонт крыши школы в селе Александровка. Средства были выделены Областным Советом благодаря содействию депутата от партии ОПЗЖ Аленой Плачковой. С бюджета громады было выделено софинансирование в размере 195тыс.грн.

18:40 03.10.2021

В Дмитровской школе им. С.С.Курогло...

В Дмитровской школе им. С.С.Курогло...

В Дмитровской школе им. С.С.Курогло, Городненской громады, Болградского района проведены работы по замене крыши. Финансирование ремонта из областного бюджета при содействии заместителя Облсовета Вадима Шкаровского. За средства бюджета громады была подготовлена экспертиза и проектно-сметная документация и выделен 1 млн. грн. на софинансирование ремонта.

18:06 03.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь