Новости нашей громады

13 Листопада, 2023 р., 16:02
                                                                     12 листопада 2023 року в фойє Городненського будинку культури учні Городненського ліцею разом з вчителями та батьками провели благодійний ярмарок на підтримку військовослужбовців ЗСУ. Продавали різні кондитерськи вироби, які учні виготовили разом з батьками. Також можна було придбати на ярмарку вироби з природних матеріалів у вигляді сувенірів. Всі зібрані кошти будуть передані на потреби ЗСУ.
08 Листопада, 2023 р., 15:46
У селі Нові Трояни Городненської громади проводиться ремонт окремої будівлі спортивної зали Новотроянівського ліцею. Дана споруда в експлуатації десятки років тут займалися спортом кілька поколінь. У ході дослідження проблемної будівлі було виявлено зношування ковзанів, оглядових вікон та окремих ділянок перекриття, деформація стельового облицювання ДСП. Для запобігання подальшим руйнуванням та повноцінному функціонуванню стартував негайний ремонт. Керівництвом громади було ухвалено рішення про проведення ремонту, який у цьому випадку є безпекою для учнів та персоналу. Голова громади Микола Богоєв та фермери села Нові Трояни домовились про спільне вирішення цього питання: громада закуповує матеріали, а фермери оплачують роботу майстрів. З місцевого бюджету закуплено матеріали для ремонту даху, облицювання стелі, метал для влаштування лісів, ковзани, відливи, USB листи, листове залізо, шурупи, цемент, пісок. Проведено ремонт даху, демонтаж ДСП обшивки стелі, підготовлені риштування для працівників, стартують оздоблювальні роботи.
07 Листопада, 2023 р., 18:19
3-4 листопада 2023 року у Їзмаільському Палаці спорту відбувся чемпіонат Одеської області з вильної боротьби. Вихованці Городненської громади КЗ Городненської ДЮСШ, а саме, з Городнього, Олександрівки та Дмитрівки прийняли участь у змаганнях та здобули гарні результати.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь