Подружжя агрономів із Тернопільщини змінило вирощування салату на бізнес із сухоцвітами
Подружжя агрономів із Тернопільщини змінило вирощування салату на бізнес із сухоцвітами
Яна та Семен Гариги вирощували салати на гідропоніці й постачали їх у ресторани. Але коли пандемія COVID-19 змусила заклади харчування зачинитися, їхній бізнес опинився на межі краху.
Тоді подружжя вирішило ризикнути та спробувати вирощувати сухоцвіти. Почавши з лаванди й кермеку, вони поступово розширили асортимент і створили власний бренд Balkonde.
Зараз їхні сухоцвіти прикрашають домівки по всій Україні, а бізнес пережив навіть виклики війни.
Як подружжя знайшло свою нішу, які культури вирощує і як війна впливає на попит — дізнайтеся в ексклюзивному інтерв’ю із Семеном Гаригом https://surl.li/wrjgei.