Господарство з Вінниччини цього сезону витрачало 6 тисяч тонн води на 1 га для порятунку врожаю овочів
Господарство з Вінниччини цього сезону витрачало 6 тисяч тонн води на 1 га для порятунку врожаю овочів
Цьогоріч спека і посуха стали серйозним викликом для фермерів. Зокрема господарство «Органік-Д» витратило рекордні 6 тис. тонн води на гектар для зрошення овочів.
«Борщовий набір, особливо морква і цибуля — найбільш енергоємна група овочів. Успіх в овочевому бізнесі вимагає не лише ретельного планування, а й значних інвестицій у техніку та технології.», — зазначає директор агрофірми Вадим Кричковський
Чому навіть високі ціни на овочі не гарантують стабільного прибутку? Та як фермери адаптуються до змін ринку? Читайте на Kurkul.com (деталі в коментарях)