Городненська громада
Одеська область, Болградський район

В Городненській громаді стартує проект «Green steppe - Майбутнє за нами»

Дата: 06.07.2024 14:38
Кількість переглядів: 81

Фото без описуФото без опису

В Городненській громаді стартує проект «Green steppe - Майбутнє за нами». В рамках цієї ініціативи заплановано екологічну акцію зі збирання кісточок плодових дерев, наприклад: сливи, вишні, мигдаль , персик, абрикоси тощо. Саме зараз сезон збору плодів, з’їдаючи фрукт, а особливо, при консервації у відходах у нас залишаються багато кісточок, які можуть принести подальшу користь.

Запрошуємо всіх охочих приєднатися до еко-ініціативи «Green steppe - Майбутнє за нами» - долучитися до збору кісточок. Просушені кісточки можете приносити до сільських рад за місцем проживання.

До екологічного руху долучено і школи громади, учні отримали завдання на літо збирати посівний матеріал.

В подальшій реалізації проекту заплановано посів кісточок для відновлення лісосмуг, озеленення пустирів, збільшення площ багаторічними насадженнями – про це будемо повідомляти додатково.

Городненська громада готова приділяти особливу увагу екологічним питанням, адже з року в рік все більш відчутними є зміни: підвищення температур, розбалансування погоди, погіршення самопочуття людей, зниження рівня врожайності та економіки.

Даний проект дасть змогу привернути увагу людей та провести еко-заходи, що повністю відповідає цілям сталого розвитку від ООН – боротьбі зі зміною клімату та збереження екосистем суші.

Реалізація цього проекту дасть довгостроковий ефект на майбутні покоління.

Від кожного з нас залежить майбутнє природи нашої планети та рідного краю. Тож радо запрошуємо приєднатися до роботи, спрямованої на досягнення найкращих результатів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь