Городненська громада
Одеська область, Болградський район

ВІД ЛАНУ ДО СТОЛУ: ШЛЯХ УКРАЇНСЬКОГО ХЛІБА

Дата: 12.06.2024 10:37
Кількість переглядів: 59

ВІД ЛАНУ ДО СТОЛУ: ШЛЯХ УКРАЇНСЬКОГО ХЛІБА

Науковці ДП «ЕБ Дачна» презентували українським аграріям досягнення вітчизняної селекції.

Одеські селекціонери розробили 72 сорти м'якої й твердої озимої пшениці та ячменю, яке дасть найкращий врожай в різних регіонах нашої країни.

Зазначимо, що надалі вирощене зерно твердої пшениці йде на виготовлення макаронних виробів. Науковці наголошують, що воно краще за італійські сорти.

Також на демонстраційному полігоні селекціонери представили озимий та ярий ячмінь, що є однією з ключових експортних культур.

Нагадаємо, що сьогодні кожен другий буханець хліба в Україні випікається з борошна, яке отримане з пшениці одеської селекції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних