ДОЦІЛЬНІСТЬ ВИТРАЧАННЯ БЮДЖЕТНИХ КОШТІВ ГРОМАДАМИ РАЙОНУ ОБГОВОРИЛИ В БОЛГРАДСЬКІЙ РВА

Дата: 20.03.2024 20:09
Кількість переглядів: 17

Фото без опису

Болградська районна державна адміністрація

ДОЦІЛЬНІСТЬ ВИТРАЧАННЯ БЮДЖЕТНИХ КОШТІВ ГРОМАДАМИ РАЙОНУ ОБГОВОРИЛИ В БОЛГРАДСЬКІЙ РВА

20 березня в.о. голови Болградської районної державної (військової) адміністрації Валерій Єребакан спільно з заступником голови Болградської РВА Олександром Іордановим та начальником відділу фінансів Болградської РВА Павлом Синельниковим провів робочу нараду з питань раціонального витрачання бюджетних коштів в громадах Болградського району.

Під час наради присутні розглянули проведення деяких публічних закупівель в Болградській громаді. Так, за період з 11 по 20 березня 2024 року спеціалістами відпрацьовано 4 закупівлі на суму 974,6 тис. грн. Предметом закупівель стали послуги зв’язку та передачі даних, придбання бензину, телевізійне та аудіовізуальне обладнання. Члени робочої групи встановили, що всі закупівлі є необхідними для функціонування закладів громад.

Також спеціалістами Болградської районної військової адміністрації проведено аналіз прямих договорів Болградської, Бородінської, Городненської та Теплицької громад за період з 11 по 20 березня 2024 року. Відпрацьовано 5 закупівель на суму 298,3 тис. грн. Предметом закупівлі стали послуги зв’язку та передачі даних, закупівля палива, закупівля металопластикових вікон та резинового покриття на підлогу. За результатами аналізу головам громад були направлені відповідні листи для надання уточнених даних та доцільності закупок.

По завершенні в.о. голови Болградської РВА надав ряд відповідних доручень заступникам та керівникам структурних підрозділів Болградської РВА щодо надання громадам роз’яснень по проведенню публічних закупівель.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь