Досліджуємо світ ментального здоровʼя разом із подкастом «КОНТЕНТА»

Дата: 19.03.2024 20:57
Кількість переглядів: 18

Поліні сім років, а в неї вже є метод, як заспокоїтися під час повітряної тривоги. У сховищі разом з однокласниками вона малює та майструє.

«Мене рятує творчість», – каже хоробра, така доросла дівчинка.

 Поліна Медвідь та її 21-річна співведуча Маша Кравець запросили мене стати гостею подкасту «КОНТЕНТА». Мала змогу поспілкуватися з ними про те, що вони думають про ментальне здоровʼя, як його оцінюють. Та що нам усім робити, аби його покращити.

Відверто кажучи, я хотіла б говорити з Полінкою про творчість безвідносно до війни – просто як із дитиною, що має мрії. Я хотіла б відповідати на запитання молодих людей стосовно їхніх переживань про кохання чи навчання, однак і в ці сфери увірвалася війна.

 У нас вийшла щира розмова, під час якої обговорили з дівчатами, як боротися з тривогою та страхами, торкнулися теми підтримки близьких, коли їм погано. Також говорили про те, чи допомагають медитація та дихальні практики, як підтримати ментальне здоров’я за допомогою мистецтва.

Нам є чого повчитися у нашої сміливої, свідомої молоді. Тож запрошую до прослуховування на платформі «Ти як?»: https://www.youtube.com/watch?v=1DkmxZI9NJU

Подкаст записаний у межах виставки «Ательє мрій» на базі аудіовізуальної студії «Контента». Підготовлено командою Культурна платформа Закарпаття за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні UNICEF Ukraine спільно з «Ти як?», Всеукраїнською програмою ментального здоровʼя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь