КЕРІВНИЦТВО БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ОБГОВОРИЛО ДОЦІЛЬНІСТЬ ВИТРАЧАННЯ БЮДЖЕТНИХ КОШТІВ ГРОМАДАМИ РАЙОНУ

Дата: 14.03.2024 16:07
Кількість переглядів: 12

КЕРІВНИЦТВО БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ОБГОВОРИЛО ДОЦІЛЬНІСТЬ ВИТРАЧАННЯ БЮДЖЕТНИХ КОШТІВ ГРОМАДАМИ РАЙОНУ

Досвід - це найкращий вчитель. Результати попередніх засідань обласної робочої групи "Прозорість і підзвітність" показали, що проблеми у цьому питанні в громадах є, тому Болградська райдержадміністрація детальніше вивчатиме кожну заплановану тендерну процедуру громадами району.

14 березня голова Болградської районної державної (військової) адміністрації Михайло Шарафаненко спільно з заступником голови Болградської РВА Олександром Іордановим та начальником відділу фінансів Болградської РВА Павлом Синельниковим провів робочу нараду з питань раціонального витрачання бюджетних коштів в громадах Болградського району.

Спеціалістами Болградської районної військової адміністрації проведено аналіз публічних закупівель, які оголошені територіальними громадами за період з 29 лютого по 07 березня 2024 року. Відпрацьовано 7 закупівель на суму 1959,6 тис. грн.

Під час наради присутні розглянули проведення деяких публічних закупівель в Болградській та Бородінській громадах. Предметом закупівлі стали продукти харчування для дітей та надання послуг з соціального захисту населення. Члени робочої групи встановили, що всі закупівлі є необхідними для функціонування закладів громад.

Також були проаналізовані укладені прямі договори громадами району. За результатами аналізу головам громад були направлені відповідні рекомендації.

Крім того, згідно протокольного доручення робочої групи «Прозоро і Підзвітність» в Одеській області головам Бородінської та Городненської громад надані відповідні доручення щодо проведення закупівлі паливно- енергетичних ресурсів та виділення субвенції з місцевого бюджету до обласного на виконання заходів з підтримки Сил безпеки та оборони.

У зв’язку з цим, голова Болградської РВА Михайло Шарафаненко надав ряд відповідних доручень заступникам та керівникам структурних підрозділів Болградської РВА щодо проведення контролю за виконанням зазначених протокольних доручень.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь