У Городненському ліцеї з початковою школою та гімназією провели урочисту лінійку, присвячену Дню визволення Болгарії від османського поневолення.

Дата: 02.03.2024 15:37
Кількість переглядів: 27

У Городненському ліцеї з початковою школою та гімназією провели урочисту лінійку, присвячену Дню визволення Болгарії від османського поневолення.

3 березня 1878 року пало багатовікове османське поневолення волелюбної болгарської нації, яка дала усім слов’янам писемність. Щорічно в Городненському ліцеї з початковою школою та гімназією в цей весняний день шанують пам'ять про визволителів та болгарських ополченців, які віддали своє життя у визвольній боротьбі під Плевеном, Стара – Загора, на Шіпці.

У цей день була проведена урочиста лінійка, де були запрошені учні та вчителі ліцею. До уваги присутніх була представлена літературно – музична композиція, підготовлена вчителями болгарської мови та літератури Буюклі Г.Д., Івановою І.В., Гайдаржи Н.С., Гайдаржи І.С., учителями початкових класів Бочковар Т.В. та Лохматовою Н.М., учителем музичного мистецтва Попазовою М.С., керівником вокального гуртка Буруковим М.М., педагогом – організатором Попазовою О.В., учнями 1-11 класів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь