РОБОЧА НАРАДА З ПИТАНЬ ВИКОНАННЯ МОБІЛІЗАЦІЙНИХ ЗАВДАНЬ ГРОМАДАМИ РАЙОНУ

Дата: 22.02.2024 10:06
Кількість переглядів: 19

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

РОБОЧА НАРАДА З ПИТАНЬ ВИКОНАННЯ МОБІЛІЗАЦІЙНИХ ЗАВДАНЬ ГРОМАДАМИ РАЙОНУ

21 лютого 2024 року під головуванням начальника Болградської районної військової адміністрації Михайла Шарафаненка відбулася робоча нарада з питань виконання заходів мобілізації людських та транспортних ресурсів на території району.

У нараді взяли участь перший заступник голови Болградської РВА Валерій Єребакан, начальник Болградського РТЦК та СП Анатолій Кушнір та голови Болградської, Кубейської, Городненської та Василівської територіальних громад району.

Начальник Болградського РТЦК та СП Анатолій Кушнір детально проаналізував хід виконання мобілізаційних завдань по району та в розрізі громад, зупинився на окремих проблемних питаннях, що наразі потребують особливої уваги з боку керівників органів місцевого самоврядування.

За результатами обговорення проблемних питань уточнено взаємодію та відпрацьовано алгоритм дій. Крім того, учасники наради узгодили ряд спільних заходів для більш ефективного виконання поставлених завдань.

Начальник Болградської районної військової адміністрації Михайло Шарафаненко наголосив усім присутнім про необхідність всебічної підтримки роботи Болградського РТЦК та СП щодо оповіщення і своєчасного прибуття військовозобов’язаних та безумовному виконанні територіальними громадами законодавства про оборону, мобілізаційну підготовку та мобілізацію.

За результатами наради запрошені отримали вичерпну інформацію щодо подальшої роботи з питань ведення військового обліку та мобілізації, а також мали можливість у форматі діалогу з’ясувати окремі питання та отримати всі необхідні роз’яснення.

Мобілізація в Україні є важливою складовою національної безпеки. Виконання всіх завдань дозволить ефективно доукомплектувати Збройні Сили України, аби вони й надалі могли захищати країну від агресора.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь