У Дунайській лікарні відкрили важливе для півдня Одещини медичне відділення

Дата: 10.02.2024 19:27
Кількість переглядів: 12

У Дунайській лікарні відкрили важливе для півдня Одещини медичне відділенняУ Дунайській лікарні відкрили важливе для півдня Одещини медичне відділення

В Дунайській обласній лікарні Одеської обласної ради після капітального ремонту відкрили відділення інтервенційної радіології з агіографічною системою виробництва Philips. Про це повідомляє видання “Махала” з посиланням на голову Одеської ОВА Олега Кіпера.

Ця система дозволяє проводити складні внутрішньосудинні втручання та надавати високотехнологічну медичну допомогу при інфарктах та інсультах.

Фото без опису

У грудні минулого року лікарня першою з дев’яти визначених медзакладів по всій країні отримала від держави це необхідне обладнання для покращення стану пацієнтів після інфаркту та інсульту.

Також на базі Дунайської лікарні  створюється Регіональний реабілітаційний центр з паліативним відділенням. Центр повинен буде надавати допомогу не лише військовим, але й хворим, які перенесли інсульти та інфаркти, й людям, які потребують паліативно-психіатричної допомоги. 

Передбачається створення сучасного безбар’єрного відділення реабілітації на 90 ліжок з фаховими мультидисциплінарними командами та 15 ліжок психіатрично-паліативного профілю. Разом це дозволить надати допомогу понад 100 захисникам та захисницям одночасно, з усіма послугами безплатно. Також планується проводити різноманітні процедури в рамках реабілітації, включаючи гідрокінезотерапії та ударно-хвильову терапію.

Нагадаємо, в рамках формування спроможної мережі Одеської області в 2023 році КНП «Дунайська обласна лікарня» Одеської обласної ради» була реформована шляхом приєднання до комунального некомерційного підприємства «Одеська обласна клінічна лікарня» Одеської обласної ради».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь