📢 Важливе повідомлення для мешканців Одеської області! 📺

Дата: 09.02.2024 12:33
Кількість переглядів: 16

📢 Важливе повідомлення для мешканців Одеської області! 📺

Запрошуємо вас взяти участь в опитуванні щодо потреби в підключенні до загальнонаціональної цифрової багатоканальної телемережі MX-7🚀 заповнивши форму за посиланням: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfvWqmwxub.../viewform...

🤔 Що таке МХ-7?

Це безкоштовний додатковий пакет каналів у цифровому телебаченні. Оператором є Концерн РРТ, який входить до сфери управління Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України.

🌐 Дізнайтеся більше та перегляньте список каналів за посиланням: https://www.facebook.com/Nacrada/posts/pfbid0Xn6u2nGFC4rf2qfDc3Za7FeKe1ATVXWdEuzBE3hPoBYpHApaGZxdTAqT6BpNJUSGl

📡 Яка антена та тюнер потрібні для МХ-7?

Вседіапазонна антена чи антена метрового діапазону може бути підключена через відповідний пристрій. Установка може бути як зовні, так і всередині приміщення. Зовнішня установка антени дозволяє отримувати кращий сигнал.

👉 Якщо у вас є додаткові питання або вам потрібна інструкція з налаштування тюнера, перейдіть за посиланнями: https://www.facebook.com/departament.digital/posts/pfbid02zJKsoNSogbCvPvzWq2mTcMR29vfT1jHKGQdswKNj8mSkphkEkcnG7fJZrftmsqorl

Не залишайтеся осторонь та долучайтеся до цифрового телебачення MX-7 для більш насиченої телевізійної якості! 📺✨

Возможно, это изображение ‎телевизор и ‎текст «‎2 LIST VIEW запуск роботи державного мультиплексу MX-7 ا KomiTeT цифровой трансформаци‎»‎‎

 

Як налаштувати прийом пакету програм загальнонаціональної мережі МХ-7

Концерн радіомовлення, радіозв’язку та телебачення, який належить до сфери управління Держспецзв’язку, запустив загальнонаціональну цифрову багатоканальну телемережу MX-7.

Як налаштувати приймач?

🖥 Якщо ви вже користуєтеся цифровим ефірним телебаченням, достатньо налаштувати тюнер (приймач) DVB-T2 або телевізор з вбудованим приймачем DVB-T2 на прийом додаткового пакету програм МХ-7. Для цього необхідно ініціювати повторне сканування телеканалів в автоматичному режимі, вибравши пункт у меню пристрою «Автопошук» (також може називатися «Автоматичне налаштування» чи «Автосканування»).

Пошук можна виконати в ручному режимі, ввівши номер частотного каналу, на якому ведеться мовлення МХ-7 у вашій місцевості. Інформацію щодо каналів мовлення МХ-7 можна віднайти за посиланням: https://www.facebook.com/Nacrada/posts/pfbid02bT2SvF1FPtr7qeYQEkkwuyQXGaA41c8S8mV3jtdHhDJpF53mhP8pavckztj6CktFl?locale=uk_UA. Якщо антена спрямована правильно, тоді в нижній частині вікна меню ви побачите заповнені шкали “Інтенсивність(Рівень) сигналу” і “Якість сигналу”. Якщо їх рівень достатній – натисніть “Пошук”.

Після завершення пошуку телеканали МХ-7 автоматично завантажаться у перелік каналів тюнера/телевізора.

У випадку, якщо ви не користувалися ефірним телебачення, і вперше бажаєте підключитись – потрібно придбати тюнер DVB-T2 та телевізійну антену. Встановлену антену необхідно під’єднати до антенного роз’єму тюнера. Підключення і налаштування тюнера до телевізора здійснюється відповідно до інструкції з експлуатації на пристрої.

Якщо все зроблено правильно, то на екрані ви побачите вікно меню з привітанням. У вікні можна обрати мову, регіон, режим і формат зображення, а також режим пошуку, який описаний вище.

Яка антенна потрібна для прийому пакету МХ-7?

Для одночасного прийому програм МХ-7 та існуючих мереж МХ-1, МХ-2, МХ-3, МХ-5 необхідно замінити існуючу антену дециметрового діапазону (UHF) на вседіапазонну або додати до неї антену метрового діапазону (VHF) через відповідний суматор. Антену для прийому можна встановити як у приміщенні, так і ззовні. Зовнішнє встановлення антени забезпечить кращі умови для прийому сигналу. Антену потрібно зорієнтувати в напрямку передавальної телевізійної станції, яка обслуговує вашу місцевість. Прийом на антену, встановлену в приміщенні (кімнатну антену) можливий у ближній зоні від телевізійної станції.

Якщо відстань до телевізійної станції значна, то, можливо, потрібно буде встановити додатковий антенний підсилювач.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь