Гігієнічні вимоги під час виробництва та введення в обіг харчових продуктів
Гігієнічні вимоги під час виробництва та введення в обіг харчових продуктів
Мінагрополітики за підтримки проекту EU4SaferFood розробило та пропонує чергову серію рекомендаційних матеріалів про важливість дотримання гігієнічних вимог під час виробництва та введення в обіг харчових продуктів.
Інформація корисна для споживачів, виробників харчових продуктів, тих хто зберігає, перевозить та реалізує харчові продукти тваринного походження.
Йдеться, зокрема, про дотримання гігієнічних вимог під час виробництва: яєчних, рибних та м'ясних продуктів, колагену, желатину, топлених тваринних жирів та шкварок, жабячих лапок та равликів, живих двостулкових молюсків.
А також вимоги до рибопромислових та рибоморозильних суден, температурних режимів зберігання продукції тваринного походження та ін.
Детальніше - http://surl.li/odvqs
Більше корисних інфографік - http://surl.li/odvix