Городненська громада
Одеська область, Болградський район

Гігієнічні вимоги під час виробництва та введення в обіг харчових продуктів

Дата: 12.12.2023 16:47
Кількість переглядів: 44

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Гігієнічні вимоги під час виробництва та введення в обіг харчових продуктів

Мінагрополітики за підтримки проекту EU4SaferFood розробило та пропонує чергову серію рекомендаційних матеріалів про важливість дотримання гігієнічних вимог під час виробництва та введення в обіг харчових продуктів.

Інформація корисна для споживачів, виробників харчових продуктів, тих хто зберігає, перевозить та реалізує харчові продукти тваринного походження.

Йдеться, зокрема, про дотримання гігієнічних вимог під час виробництва: яєчних, рибних та м'ясних продуктів, колагену, желатину, топлених тваринних жирів та шкварок, жабячих лапок та равликів, живих двостулкових молюсків.

А також вимоги до рибопромислових та рибоморозильних суден, температурних режимів зберігання продукції тваринного походження та ін.

Детальніше - http://surl.li/odvqs

Більше корисних інфографік - http://surl.li/odvix


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних