Мінагрополітики продовжує інформувати про гігієнічні вимоги та параметри безпечності харчових продуктів
Мінагрополітики продовжує інформувати про гігієнічні вимоги та параметри безпечності харчових продуктів
Для запобігання випадкам харчових отруєнь, дотримання гігієнічних вимог та параметрів безпечності харчових продуктів, в тому числі під час їх виробництва та реалізації, Мінагрополітики розробило спеціальні рекомендаційні матеріали.
Інформація важлива для працівників домогосподарств, малих ферм, які готують харчові продукти не для власного споживання. Рекомендації стосуються, зокрема, правил особистої гігієни працівників (небезпечні фактори, миття рук, правила використання робочих одноразових рукавиць, робочий одяг) та рекомендації щодо поводження з харчовими продуктами, які швидко псуються.
Більше рекомендацій за посиланням - https://1ll.ink/xhwFv
Корисні інфографіки у сфері санітарних та фітосанітарних заходів тут - https://1ll.ink/chQ6S