Городненська громада
Одеська область, Болградський район

Одещина проститься з воїном бригади «Магура», який загинув під час наступальних дій по звільненню окупованої території України

Дата: 18.10.2023 19:50
Кількість переглядів: 52

Одещина проститься з воїном бригади «Магура», який загинув під час наступальних дій по звільненню окупованої території України

Фото без опису

На щиті до села Молога Білгород-Дністровського району повертається воїн славетної бригади «Маґура» Соловйов Марк Вадимович. Трагічну новину повідомили викладачі Молозького ЗЗСО, передає інформаційне агентство «Юг.Today».

Марк народився 11 грудня 2000 року. Навчався в Молозькій загальноосвітній школі. Паралельно відвідував музичну школу у Випасному. З дитинства відвідував протестантську церкву.

«Був активним , вихованим , надійним, інтелігентним. Мав щире та добре серце, лагідну посмішку. Грав на гітарі. Завжди приходив на допомогу», – згадують вчителі.

Після закінчення школи Марк вступив до Українського гуманітарного інституту в місті Буча .

З перших днів повномасштабного вторгнення пішов у тероборону, став до лав ЗСУ. Брав участь у бойових діях під Києвом, на Луганщині, в Тошківці. Служив у 47-мій окремій механізованій бригаді «Маґура» (47 ОМБр).

«Не вистачить слів, щоб висловити нашу біль та гіркоту розлуки з тобою, мій любий хлопчик. Ти мріяв, кохав, дарував любов та піклування, оберігав тих, хто потребував цього. Ти так багато встиг, наш дорогий, що здавалось – ти квапився встигнути зробити усе… Ти так часто говорив, що Бог тебе береже, але цього разу – ти рятував життя хлопців. «Нема більше тієї любові, якщо хтось покладе душу свою за друзів своїх…» Бог дає нам світлу надію на зустріч з тобою, мій дорогий. Саме це допомагає пережити гіркоту того, що тебе вже нема з нами зараз…», – пише друг Марка.

Марк Соловйов загинув 17 червня біля населеного пункту Мала Токмачка Пологівського району Запорізької області, мужньо виконуючи військовий обов’язок під час наступальних дій по звільненню окупованої території України від російських загарбників.

Прощання з Марком відбудеться у четвер 19 жовтня за адресою: Білгород-Дністровський, вул. Портова, 2 об 11:30.

Поховають Героя на Мологському кладовищі.

Вічна пам’ять і слава загиблому Герою України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь