Як повідомляє Городненська громада, Сергій та Наталя Водник родом з Нових Троян, тут познайомились, створили родину та вирушили будувати щасливе майбутнє в Одесу.

Дата: 01.09.2023 13:15
Кількість переглядів: 38

Фото без описуФото без описуФото без опису

Як повідомляє Городненська громада, Сергій та Наталя Водник родом з Нових Троян, тут познайомились, створили родину та вирушили будувати щасливе майбутнє в Одесу.

В місті-мільйоннику побудували власний бізнес – невелику мережу магазинів молочної продукції. 25 років подружжя жило в Одесі, допоки Російська Федерація варварськи не вдерлася в нашу країну з повномасштабною війною.

Щоб вберегти себе та свою родину, сімʼя Водник повернулася в рідні Нові Трояни. І розгорнула тут активну діяльність з відбудови бізнесу в селі.

Декілька років тому родина Водник разом з братом Сергія купили в селі ферму і побудували сімейний бізнес.

Брат Сергія займається тваринництвом та виготовляє овечу бринзу домашнім методом. Неподалік від ферми родина Водник побудувала приміщення, в якому коровʼяча та овеча бринза будуть виготовлятися вже в невеликих промислових масштабах. Тут будуть й склад для сировини, й промислове приміщення – все, що потрібно для роботи бізнесу. На сьогодні будівельні роботи майже завершилися.

“Для нас це гарний результат, адже ще нещодавно на цьому місці були руїни”, – ділиться Наталя.

Своє майбутнє родина Водник бачить в селі. Бажання повертатися в шумний мегаполіс з кожним днем стає все меншим. Окрім виробництва продуктів тваринництва, подружжя займається вирощуванням овочів та фруктів. Є в них й виноградник.

“В перший рік намагалися вирощувати для себе овочі, але мало що з цього вийшло. В цьому році результат вже набагато кращий. Вирощуємо огірки, помідори, капусту й інші овочі та фрукти”, – ділиться Сергій. Для більш комфортного життя та для того, щоб праця на городі приносила свої плоди, подружжя Водник зробило на подвірʼї артезіанську свердловину, адже в селі відсутнє централізоване водопостачання.

Сьогодні продукція з ферми реалізується в сімейних магазинах Водник, але коли масштаб виготовлення збільшиться – виробники будуть розширювати точки реалізації товару.

Таким чином, крок за кроком, підприємці не тільки відновлюють бізнес в одному з найвіддаленіших сіл Болградського району, але й зберігають традиції виробництва молочної продукції за старими рецептами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь