НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ВІДВІДАВ ГОРОДНЕНСЬКУ ГРОМАДУ

Дата: 01.09.2023 13:13
Кількість переглядів: 18

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ВІДВІДАВ ГОРОДНЕНСЬКУ ГРОМАДУ

30 серпня начальник Болградської районної військової адміністрації Михайло Шарафаненко здійснив робочий виїзд до Городненської об’єднаної територіальної громади.

Городненська громада створена у 2020 році. До її складу входять населені пункти: Городнє, Дмитрівка, Нові Трояни, Олександрівка з кількістю населення 16603 особи.

Основною метою робочої зустрічі стало ознайомлення з діяльністю територіальної громади, роботою об’єктів соціальної інфраструктури та готовністю до опалювального сезону 2023 – 2024 років.

В навчальних закладах громади керівник району ознайомився з обладнанням захисних споруд та їх готовністю до нового навчального року.

У Городненському ліцеї з початковою школою та гімназією начальник Болградської РВА взяв участь у відкритті першого в громаді Класу безпеки.

Цікаву екскурсію для очільника району провела директор історико-краєзнавчого музею у с. Городнє та показала багато цікавих експонатів музею болгарської культури.

У с. Нові Трояни голова райдержадміністрації ознайомився з завершенням будівельних робіт та облаштуванням амбулаторії загальної практики сімейної медицини та відвідав Новотроянівський ліцеї.

Також начальник райдержадміністрації Михайло Шарафаненко спільно з головою Городненської громади Миколою Богоєвим ознайомились з проведенням ремонтних робіт на ділянках автомобільних доріг між населеними пунктами Городнє – Олексадрівка та Нові Трояни - Дмитрівка.

Зазначимо, що згідно домовленостей голови Городненської громади зі службою КП "Місцеві дороги", 21 серпня 2023 року стартували ремонтні роботи дорожнього сполучення Городнє – Олексадрівка. Наразі на найбільш пошкоджених ділянках доріг проводиться вирізання дорожньої карти для проведення ямкового ремонту. Після завершення ремонту дороги Городнє - Олексанрівка відновляться роботи на дорозі між с. Нові Трояни – Дмитрівка. На цьому сполученні вже проведено фрезерування, надалі запланований ямковий ремонт.

У завершенні робочої поїздки очільники району та громади обговорили шляхи вирішення проблемних питань громади та введення в експлуатацію амбулаторію сімейної медицини у с. Нові Трояни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь