Спортивне майбутнє Бессарабії: Микола Ташогло з Дмитрівки представлятиме Україну на Чемпіонаті Європи та світу

Дата: 06.04.2023 14:10
Кількість переглядів: 97

Спортивне майбутнє Бессарабії: Микола Ташогло з Дмитрівки представлятиме Україну на Чемпіонаті Європи та світу

Наприкінці березня у місті Коростень Житомирської області пройшов відбірний Чемпіонат України з вільної боротьби. Перемогу та можливість представляти країну у складі молодіжної збірної України на чемпіонаті Європи та світу виборов мешканець Болградського району Микола Ташогло з села Дмитрівка.  

Фото без опису

“Вільною боротьбою я займаюся з шість років. В цьому виді спорту я можу реалізувати себе. Я дуже вдячний батькам за їх внесок в моє спортивне майбутнє, особисто татові, він завжди підтримував та мотивував мене ставати кращим й досягати нових вершин”, – поділився з виданням “Махала” Микола.

Він розповів, що відбірний Чемпіонат України пройшов добре, хоч і важко, були сильні суперники, але бажання перемогти виявилося  сильнішим. 

“Я був в шоці, що це  відбувається зі мною, навіть не відразу зрозумів, що здобув перемогу.  Цей результат заслуга й моїх тренерів Георгія Баурда, Івана Пєткова та Георгія Ябанжи. Я вдячний їм за знання та навички, які вони передали мені”, – не приховував емоцій майбутній чемпіон.

Фото без опису

Зараз розпочинається новий етап для нього та команди. 

“Попереду багато роботи та тренувань. Я розумію, що саме дисципліна та жага до перемоги – мої найкращі друзі. Мрію привезти з Чемпіонату Європи та світу, який буде проходити у Барселоні (Іспанія), золото. Цей шлях важкий як морально, так й фізично. Але я відчуваю підтримку рідних, друзів, тренерів і це мене мотивує, примушує бути, по – перше, дисциплінованим, а, по друге, не лінивим та обов’язково вірити в себе”, – поділився планами Микола. 

Батько Миколи Віктор Ташогло також розповів нам про спортивний шлях сина.

Ми з дружиною завжди підтримували вибір наших дітей. Вони перейняли саме від нас любов до спорту. Радіємо цьому, тому що у свій час не мали такої можливості, яку мають зараз наші діти. З дитинства я намагався показати хлопцям, а їх в мене п’ятеро, що спорт – це важливо й дуже корисно для здоров’я і формування характеру. Ми з дружиною пишаємося всіма дітьми, радіємо кожному успіху та переживаємо за них. Я виріс у великій родині, нас у батьків було 12, тому я дуже добре розумію наскільки важлива для дитини підтримка батьків та рідних”, – розповів Віктор Ташого.

Ми бажаємо Миколі Ташогло перемоги на Чемпіонаті Європи та світу. Віримо в нього!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь