В Городненській громаді 23 березня 2023 року відбулось засідання чергової 25-ої сесії VIII скликання під керівництвом голови сільської ради Миколи Богоєва

Дата: 24.03.2023 21:45
Кількість переглядів: 60

Возможно, это изображение 14 человек, люди стоят, люди сидят и в помещении

В Городненській громаді 23 березня 2023 року відбулось засідання чергової 25-ої сесії VIII скликання під керівництвом голови сільської ради Миколи Богоєва. На сесії були присутні депутати громади, директори ліцеїв та керівний склад апарату.

Засідання почалось з приємної частини, голова громади вручив директорам ліцеїв «Почесні грамоти» від Одеської обласної ради та побажав здоров’я, миру, щастя, натхнення та подальшого розвитку. Далі стартував робітничий процес, депутати опрацювали наступні питання:

- внесення змін до програми «Розвиток фізичної культури та спорту Городненської ТГ»;

- внесення змін до бюджету;

- розглядання заяв;

У заключній частині пленарного засідання депутати одностайно проголосували за прийом автомобіля марки ГАЗ , модель 2705 та прийом пожежної машини до комунальної власності Городненської ТГ.

Вищеперелічену техніку громада отримає внаслідок активної діяльності голови Городненської сільської ради Богоєва Н.Д. Неодноразові зустрічі голови громади Миколою Богоєвим з головою Одеської обласної ради Григорієм Діденко було досягнуто домовленості про передачу автомобіля ГАЗ на громаду. Плідна співпраця голови громади Богоєва М.Д. з в.о. начальником Болградського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області Борисом Михальчаном дало позитивний результат – передача машини від пожежної частини м. Одеса на громаду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь