18 березня 2023 року на базі Дмитрівського ліцею з дошкільним відділенням, початковою школою та гімназією ім. С.С. Курогло Городненської сільської ради пройшли змагання у рамках спартакіади школярів Городненської громади "Козацький гарт"

Дата: 20.03.2023 16:37
Кількість переглядів: 89

18 березня 2023 року на базі Дмитрівського ліцею з дошкільним відділенням, початковою школою та гімназією ім. С.С. Курогло Городненської сільської ради пройшли змагання у рамках спартакіади школярів Городненської громади "Козацький гарт" з таких видів спорту: "човниковий біг", стрибки у довжину з місця, стрибки через скакалку (дівчата), перетягування канату (хлопців). У змаганнях прийняли участь 2 команди з Городненського та Дмитрівського ліцеїв.

У змаганнях з "човникового бігу", стрибків у довжину, перетягуванні канату та стрибків через скакалку І місце посіла команда Городненського ліцею з початковою школою та гімназією.

Команда-переможець Городненського ліцею буде захищати честь громади на зональних обласних змаганнях, які відбудуться 23 березня 2023 року у с. Кубей Кубейскої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь