Городненська громада
Одеська область, Болградський район

ДВА БЕССАРАБСЬКИХ БОРЦЯ ПРОЙШЛИ ВІДБІР ТА НАВЕСНІ ВКОТРЕ ПОЇДУТЬ ПІДКОРЮВАТИ ЄВРОПЕЙСЬКІ ВЕРШИНИ

Дата: 21.02.2023 16:41
Кількість переглядів: 87

ДВА БЕССАРАБСЬКИХ БОРЦЯ ПРОЙШЛИ ВІДБІР ТА НАВЕСНІ ВКОТРЕ ПОЇДУТЬ ПІДКОРЮВАТИ ЄВРОПЕЙСЬКІ ВЕРШИНИ

Фото без опису

Спортсмени з Бессарабії Семен Радулов і Василь Михайлов візьмуть участь у чемпіонаті Європи. Вони добилися цього права за підсумками відбіркового турніру, який відбувся на олімпійській базі в Конча-Заспі. Про це повідомили у пресслужбі Відділення Національного олімпійського комітету України в Одеській області.

За підсумками відбору,  34-річний Семен Радулов став переможцев у категорії «до 74 кг», а 28-річний  Василь Михайлов – у категорії  до «79 кг».

Для Семена чемпіонат Європи-2023 стане п’ятим (найвище досягнення – бронза-2016 в категорії «до 65 кг»), для Василя – четвертим (бронза-2020 в категорії «до 79 кг»).

В категорії «до 74 кг» Семен здобув дві перемоги над спортсменами Київської області – над Андрієм Свиридом (12:1) і Вадимом Куриленком (11:6), що відповідно принесло йому перше місце за підсумками змагань.

У фіналі турніру в категорії «до 79 кг», де за єдину путівку змагалися 6 спортсменів, Василь взяв верх над своїм давнім суперником Денисом Павловим з Київської області – 6:4.

В груповому турнірі Василь взяв верх над тим же Павловим, а також над Микитою Моргуном з Полтавщини (10:0), а в півфіналі над Єгором Батароном з Києва (10:0).

Варто підкреслити, що Чемпіонат Європи з боротьби відбудеться в Загребі 17-23 квітня. В ньому також візьмуть участь і представники греко-римської боротьби Одещини. Хто саме – дізнаєтесь найближчим часом на нашому сайті.

Додамо, обидва спортсмени є уродженцями Болградського району. Наразі Семен Радулов представляє одеське спортивне товариство.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь