Болградська районна державна адміністрація

Дата: 25.01.2023 09:54
Кількість переглядів: 110

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

ГЕННАДІЙ БАМБУРА ВЗЯВ УЧАСТЬ В СЕЛЕКТОРНІЙ НАРАДІ ОДЕСЬКОЇ ОВА

Сьогодні начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура спільно з заступниками начальника Болградської РВА, головою Болградської районної ради Михайлом Садаклієвим, заступником військового комісара Болградського РТЦК та СП Володимиром Руснаком, начальником Болградського районного відділу поліції ГУ НП в Одеській області Романом Галкіним, керівниками структурних підрозділів Болградської РВА та головами громад району взяли участь в селекторній нараді Одеської обласної військової адміністрації, яка пройшла під головуванням начальника ОВА Максима Марченко.

Під час наради Геннадій Васильович та всі начальники РВА області звітували про стан справ у ввірених районах.

Про забезпечення роботи та стабілізації енергосистеми Одеської області доповіли генеральний директор «ДТЕК Одеські Електромережі» Дмитро Григор’єв та директор Департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності Антон Шалигайло.

Директор Департаменту з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Сергій Готко доповів про роботу «Пунктів незламності» та стаціонарних пунктів обігріву на території Одеської області.

Володимир Фролов, директор Департаменту економічної політики та стратегічного планування Одеської ОВА доповів про стан погашення заборгованості з виплати заробітної плати на підприємствах області.

Про стан будівництва (капітального ремонту) амбулаторій на території Одеської області доповів Віктор Лунгул, директор Департаменту будівництва та дорожнього господарства.

Після завершення селекторної наради очільник району Геннадій Бамбура надав ряд відповідних доручень керівникам структурних підрозділів Болградської РВА та головам громад району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь