Городненська громада
Одеська область, Болградський район

Офіс Президента України

Дата: 25.01.2023 09:48
Кількість переглядів: 89

«Сьогодні з паном Президентом Фінляндії Саулі Нііністьо ми провели дуже плідні, детальні та перспективні переговори. Оборонна співпраця, захист нашої енергетики, взаємодія в європейських структурах, питання регіональної безпеки, українська формула миру та інші питання, від яких прямо залежить безпека наших країн та всієї Європи.

Я вдячний і пану Президенту, і всім громадянам Фінляндії за чітке розуміння того, що нам потрібно зараз, щоб зберігати стійкість, і як важливо разом іти до перемоги в цій війні.

Бо коли українська перемога буде – це буде перемога кожного народу, який цінує свободу, і гарантія неповторення загарбницької агресії – такої, від якої захищаємось зараз ми, такої, від якої свого часу захистилась Фінляндія».

Спілкування з представниками ЗМІ Президента України Володимира Зеленського та Президента Фінляндії Саулі Нііністьо після зустрічі в Києві.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь