Городненська громада
Одеська область, Болградський район

Болградський район отримав допомогу від Об’єднаних Арабських Еміратів

Дата: 12.01.2023 21:59
Кількість переглядів: 147

Болградський район отримав допомогу від Об’єднаних Арабських Еміратів

Фото без опису

Три дні тому Одеська область отримала 208 генераторів від Об’єднаних Арабських Еміратів. Начальник Одеської ОВА Максим Марченко запевнив, що усі прилади будуть пропорційно розподілені серед районів і громад Одеської області для забезпечення першочергових потреб населення та об’єктів критичної інфраструктури. Про те, скільки генераторів виділили для Болградського району та у які саме установи їх відправили, розповіли у Болградській міській раді, передає інформаційне агентство «Юг.Today».

За даними міськради до Болградського району приїхало 20 генераторів. Вчора, 11 січня, вони були розподілені між громадами, територіальними підрозділами центральних органів виконавчої влади та органами судової влади Болградського району.

Фото без опису
Фото без опису

Ще три генератори ГО «Координаційний гуманітарний штаб Одеської області» передала для забезпечення безперебійної роботи пунктів незламності, розташованих у навчальних закладах району. Серед них Болградський заклад дошкільної освіти, ясла-садок №5 «Журавлик» Болградської міської ради.

«Окрім цього, Координаційний гуманітарний штаб Одещини передав нам 10 нагрівачів, 40 ліжок-розкладачок та 40 матраців, за що ми дуже вдячні. Куди саме буде направлено цю гуманітарну допомогу, вирішуватимемо на виконкомі», – розповів перший заступник Болградського міського голови Андрій Гарвалов, який особисто забирав виділену на громаду допомогу.

Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь