АПД Україна / APD Ukraine

Дата: 21.12.2022 18:38
Кількість переглядів: 82

За ініціативою АПД та при підтримці Міністерства аграрної політики та продовольства України, а також Всеукраїнської асоціації громад (ВАГ) пройшло два чергових регіональних семінари-тренінги «Посилення фінансової спроможності аграрних підприємств – політичні інструменти та успішний досвід» для аграрних підприємств та відповідальних радників територіальних громад в пілотних громадах АПД в Полтавській (13.10.2022) та Одеській (20.10.2022) областях.

З фаховою презентацією на тренінгах виступив Роман Корінець, Директор Національної асоціації сільськогосподарських дорадчих служб України, та приділив особливу увагу наявним можливостям фінансової підтримки для господарств.

Наразі державна підтримка в сільському господарстві, як інструмент аграрної політики, значно скоротилася через військовий стан, однак існує ряд програм, до яких доцільно подаватися. Ще однією перспективою для сільського розвитку в контексті євроінтеграції України є використання інструментів передвступної допомоги - IPARD. Як частина IPA для розвитку сільської місцевості, цей інструмент зосереджується на сільських районах та агропродовольчому секторі країн, які перебувають у процесі приєднання до ЄС.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь