АПД Україна / APD Ukraine сейчас с Ihor Abramyuk и Mariya Yaroshko.

Дата: 21.12.2022 18:37
Кількість переглядів: 59

З 12 по 25 листопада проєкт АПД проводить фахову інформаційну поїздку для представників урядових організацій, асоціацій та наукових установ України. У фокусі цьогорічної поїздки — досвід Німеччини у формуванні торговельної аграрної політики та політики сільського розвитку, а також комунального управління земельними ресурсами.

За ці два тижні учасники зустрінуться з представниками Федерального міністерства продовольства і сільського господарства Німеччини та Союзу фермерів Німеччини для обговорення викликів у міжнародній аграрній торговельній політиці та торгівлі з Україною; Товариством з управління та реалізації сільськогосподарських земель у Берліні, візьмуть участь в міжнародній виставці EuroTier 2022 в Ганновері, та відвідають Європейський Парламент та COPA/COGECA в Брюсселі.

Vom 12.-25.11.2022 führt das APD-Projekt eine Fachinformationsfahrt (FIF) für die Vertretung von Regierungsorganisationen, Verbänden und wissenschaftlichen Einrichtungen der Ukraine durch. Im Mittelpunkt der diesjährigen FIF steht der Austausch zu deutschen Erfahrungen bei der Gestaltung der Agrarhandelspolitik und der Politik zur ländlichen Entwicklung sowie des kommunalen Flächenmanagements.

Während der kommenden zwei Wochen sind die FIF Teilnehmenden u.a. zu Gast im BMEL sowie beim DBV, um die Herausforderungen in der internationalen Agrarhandelspolitik zu erörtern. Daneben führt die FIF zur BVVG Bodenverwertungs- und -verwaltungs GmbH in Berlin sowie zur internationalen Fachmesse EuroTier 2022 in Hannover. Danach ist ein Besuch im Europäischen Parlament und der COPA/COGECA in Brüssel vorgesehen.

#EuroTier2022 #CopaCogeca #EUParliament #agrotrade

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь