Городненська громада
Одеська область, Болградський район

Болградський район отримає два сучасні фільтри для води

Дата: 16.12.2022 16:03
Кількість переглядів: 84

Болградський район отримає два сучасні фільтри для водиФото без опису

Сьогодні Одеська область отримала чотири сучасних фільтра для очищення води від Благодійної організації «Центр допомоги Анатевка». Про це повідомляє інформаційне агентство «Юг.Today» з посиланням на Одеську обласну військову адміністрацію.

Фото без опису

Завдання подібних новітніх фільтрів – видаляти з води шкідливі домішки. Одещина отримала два фільтри потужністю очищення 1000 літрів на годину і два фільтра потужністю очистки у 200 літрів на годину.

За словами першого заступника начальника Одеської ОВА Бориса Волошенкова, такі передові технології водоочищення використовують в Ізраїлі.

«Як відомо, науково-конструкторський потенціал цієї країни та серйозний підхід до якості дозволив їх продукції виправдано зайняти місце технологічного лідера в індустрії водоочищення. Саме тому начальник Одеської ОВА Максим Марченко, знаючи які гострі проблеми з якістю води є в декотрих громадах області, прагне за підтримки міжнародних партнерів запровадити і у нас в регіоні технології та фільтри розроблені на їх основі», – розповів Борис Волошенков.

В Одеській ОВА зазначають, що один з отриманих фільтрів, потужністю у 1000 літрів, буде встановлено в Болградській лікарні. Другий, такої ж потужності – в одному з житлових мікрорайонів Арцизу. Третій, потужністю очистки у 200 літрів, отримала Одеська обласна доросла клінічна лікарня і четвертий фільтр, теж на 200 літрів, буде передано в якості гуманітарної допомоги Миколаєву.

Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь