Городненська громада
Одеська область, Болградський район

Головне управління Пенсійного фонду України в Одеській області

Дата: 05.12.2022 11:15
Кількість переглядів: 137

Фото без описуФото без опису

🇺🇦Щороку 3 грудня у світі відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю, який проголошено Генеральною Асамблеєю ООН у 1992 році. Відзначення цієї дати спрямоване на посилення уваги до проблем інвалідів, захисту їх гідності, прав і благополуччя.

🦽У світі налічується понад 1 мільярд людей з інвалідністю, що приблизно становить 15% населення усього світу.

Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитись над непростою долею людей з вадами здоров'я і не тільки у день 3 грудня, а й протягом цілого року не забувати про те, що поруч з нами живуть люди, що постійно потребують нашої допомоги і уваги.

Найтепліші слова громадянам, на долю яких випали нелегкі випробування. Зичу міцного здоров’я, родинного затишку, життєвого оптимізму, добробуту та витримки у всіх життєвих випробуваннях. Ми схиляємось перед вашою мужністю і самовладанням. Приклад несхильної волі надихає багатьох на боротьбу за своє майбутнє, за право жити насичено і відчувати себе невід’ємною істотною частиною цього світу.

Практика доводить, що інваліди можуть бути і стають повноцінними і високоефективними членами суспільства, відмінними фахівцями і навіть політиками, економістами, соціально активними і життєствердними людьми, які надихають багатьох.

У цей день ми приєднуємося до міжнародної ініціативи і бажаємо всім, хто не байдужий цій проблемі, сил, здоров’я й успіху. Захищаючи гідність інвалідів, ми захищаємо своє людське обличчя!

📌Напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю, фахівці сервісних центрів Одещини провели ряд виїзних прийомів до громадян, що на жаль належать до даної категорії осіб та не можуть відвідати відділення Пенсійного фонду самостійно. Пенсійники надавали консультації, роз'яснювали зміни щодо пенсійного законодавства, інформували про перерахунки пенсій та ознайомлювали громадян з електронними послугами ПФУ, які можливо отримувати дистанційно, не виходячи з дому.

Робота з даною категорією населення проводиться постійно!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь