ДТЕК Одеські електромережі повідомила про те, скільки триватимуть відключення світла з завтрашнього дня

Дата: 02.12.2022 10:58
Кількість переглядів: 113

ДТЕК Одеські електромережі повідомила про те, скільки триватимуть відключення світла з завтрашнього дня

Фото без опису

ДТЕК докладає всіх зусиль, щоб давати в Одесі світло під час екстрених відключень щонайменше двічі на добу по 4 години. Про це компанія повідомила сьогодні ввечері на своїй сторінці в Фейсбук, передає інформаційне видання «Юг.Today».

Ситуація в енергосистемі лишається надзвичайно складною, тому в більшості регіонах країни, в тому числі в Одеській області, продовжують застосовуватись екстрені відключення електроенергії. За словами представників ДТЕК Одеські електромережі, компанія робить все можливе, щоб світло почергово вмикалося у кожного мешканця області мінімум двічі по 4 години на добу, якщо не буде додаткових обмежень від НЕК Укренерго.

«Ми розуміємо, що тривала відсутність світла ускладнює життя мешканців Одеської області. Тому з 1 грудня ДТЕК Одеські електромережі буде робити все можливе, щоб перерва в електропостачанні для кожного клієнта складала не більше 8 – 8,5 годин і в кожній домівці світло було мінімум двічі по 4 години на добу. Відключення відбуватимуться для всіх клієнтів почергово вдень та вночі протягом тижня.

Такий режим буде діяти допоки не знизиться дефіцит генерації електроенергії та ситуація в енергосистемі не стабілізується і ми зможемо повернутись до стабілізаційних відключень, прогнозованих і за графіками», – розповіли енергетики.

Також фахівці попросили громадян після ввімкнення світла не вмикати одночасно всі електроприлади – це може призвести до нової аварії в мікрорайоні або будинку через різке підключення одразу великого навантаження.

«Просимо вас поставитись до енергетиків з терпінням та розумінням. Повірте, ми робимо все можливе і неможливе, щоб відключення тривали якнайменше тривалий час», – запевнили в компанії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь