ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ!

Дата: 25.11.2022 11:28
Кількість переглядів: 151

Болградська районна державна адміністрація

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ!

В наслідок останніх атак нашого ворога – росії, енергосистема України зазнала масштабних пошкоджень. Електромережі пошкоджені ворожими атаками не витримують підвищеного навантаження. Як наслідок – в населених пунктах району проводяться відключення електроенергії. Окрім стабілізаційних, тепер вводяться аварійні й екстрені відключення.
Енергетики працюють 24/7, щоб повернути світло в домівки жителів та просять з розумінням та терпінням поставитися до ситуації та споживати електроенергію ощадливо.
Болградська районна військова адміністрація закликає мешканців району ощадливо споживати електроенергію, щоб уникнути аварій.
Одночасне ввімкнення енергоємних приладів приводить до перевантаження розподільчих мереж. Через те електромережі не витримують значного навантаження та відбуваються аварії.
Щоб підтримати енергетиків у їх захисті енергетичного фронту, ми просимо ощадливо використовувати електроенергію та правильно вмикати техніку після відключення, щоб попередити нові аварії:
1. Якщо у вас зникло світло через стабілізаційне чи екстрене відключення – вимкніть від мережі всі енергоємні прилади: пральні машини, чайники, бойлери, електронагрівачі, електроопалення, електроплити.
2. Після того, як у вас з’явилось світло, одночасно не включайте всі енергоємні прилади (обігрівачі, бойлери, електроплити, електрочайники тощо). Якщо у вас вдома декілька енергоємних приладів, обмежтесь включенням в мережу тільки одного.
3. Енергоємні прилади, які мають таймери включення, запрограмуйте на роботу в нічний час з 00.00 до 06.00 ранку.
4. Споживачам, які мають в користуванні електродвигуни і насосні станції, рекомендуємо їх відключати від мережі. Включайте їх в мережу за 20-30 хвилин після появи електроенергії.
5. Бізнес-клієнтів просимо відмовитись від використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів.
Наразі це найкраща підтримка енергетиків, котрі в режимі 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло.
Графік відключень шукайте на сайті ДТЕК Одеські електромережі.
Однак ситуація в енергосистемі надзвичайно складна. Тому за розпорядженням НЕК Укренерго можуть бути застосовані екстрені відключення поза графіками. В разі такого розпорядження ми додатково про це повідомимо. Слідкуйте за оновленнями на сайті та в соцмережах.

Бережіть себе! Віримо в перемогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь