Городненська громада
Одеська область, Болградський район

Одеська обласна державна адміністрація

Дата: 12.11.2022 17:07
Кількість переглядів: 161

Возможно, это изображение 1 человек и стоит

Завершилася вступна кампанія до закладів професійно-технічної освіти Одеської області. Найпопулярнішими професіями у 2022 році є електрогазозварник, моторист (машиніст), матрос, слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, водій автотранспортних засобів, маляр, штукатур, лицювальник-плиточник, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, кухар, кравець, закрійник, перукар, тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування.

«У 2022 році до закладів профтехосвіти зараховано 3503 особи за регіональним замовленням, 550 за державним замовленням, серед вступників - є 70 внутрішньо переміщених осіб. Мої щирі вітання усім, хто обрав фах до душі. Тим паче, що сьогодні, в умовах війни, попит на кваліфіковану робочу силу постійно зростає. А знаючи професійну майстерність наших освітян, переконаний навчання буде цікавим і насиченим» - зазначив директор Департаменту освіти і науки Одеської ОВА Олександр Лончак.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь