ДТЕК Одеські електромережі

Дата: 01.11.2022 10:17
Кількість переглядів: 87

ДТЕК Одеські електромережі

16 ч.  · 

UPD. НЕК Укренерго скасував поточні обмеження електропостачання, що запроваджені 31 жовтня. Ми відновлюємо електропостачання. Однак ситуація в енергосистемі лишається складною, тому можливі повторні відключення, якщо буде необхідність збалансувати енергосистему.

***

З 17:00 31 жовтня за розпорядженням НЕК Укренерго в Одеській області введені стабілізаційні відключення світла. Графік потенційних відключень є на нашому сайті - https://www.dtek-oem.com.ua/.

Ситуація в енергосистемі напружена. Просимо вас підтримати енергетиків у боротьбі на енергофронті. Для цього споживайте електроенергію помірно – вмикайте енергоємні прилади по черзі, максимально знизьте споживання електроенергії зранку з 06:00 до 11:00 та ввечері з 17:00 до 23:00. Бізнес-клієнтів просимо обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів.

Зазначаємо, що також трапляються аварії на розподільчих мережах з різних причин (перенавантаження, пошкодження сторонніми особами тощо), через що ви можете бути без світла. Якщо у вас після скасування стабілізаційного відключення не з’явилось світло – повідомляйте нам про це через канали комунікації Viber або Telegram бот (viber://pa/?chatURI=dtekodeskielektromerezhi або http://t.me/DTEKOdeskiElektromerezhiBot), через нашу сторінку в Facebook. Ми зробимо все необхідне, щоб оперативно усунути аварію та повернути вам світло.

Дякуємо за розуміння та ощадливе споживання електроенергії.

ДТЕК Одеські електромережі - відповідальний бізнес, партнер суспільства і держави. Ми робимо все для того, аби підтримати нормальне життя області і кожного її мешканця.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь