Городненська громада
Одеська область, Болградський район

ДТЕК Одеські електромережі

Дата: 01.11.2022 10:17
Кількість переглядів: 103

ДТЕК Одеські електромережі

16 ч.  · 

UPD. НЕК Укренерго скасував поточні обмеження електропостачання, що запроваджені 31 жовтня. Ми відновлюємо електропостачання. Однак ситуація в енергосистемі лишається складною, тому можливі повторні відключення, якщо буде необхідність збалансувати енергосистему.

***

З 17:00 31 жовтня за розпорядженням НЕК Укренерго в Одеській області введені стабілізаційні відключення світла. Графік потенційних відключень є на нашому сайті - https://www.dtek-oem.com.ua/.

Ситуація в енергосистемі напружена. Просимо вас підтримати енергетиків у боротьбі на енергофронті. Для цього споживайте електроенергію помірно – вмикайте енергоємні прилади по черзі, максимально знизьте споживання електроенергії зранку з 06:00 до 11:00 та ввечері з 17:00 до 23:00. Бізнес-клієнтів просимо обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів.

Зазначаємо, що також трапляються аварії на розподільчих мережах з різних причин (перенавантаження, пошкодження сторонніми особами тощо), через що ви можете бути без світла. Якщо у вас після скасування стабілізаційного відключення не з’явилось світло – повідомляйте нам про це через канали комунікації Viber або Telegram бот (viber://pa/?chatURI=dtekodeskielektromerezhi або http://t.me/DTEKOdeskiElektromerezhiBot), через нашу сторінку в Facebook. Ми зробимо все необхідне, щоб оперативно усунути аварію та повернути вам світло.

Дякуємо за розуміння та ощадливе споживання електроенергії.

ДТЕК Одеські електромережі - відповідальний бізнес, партнер суспільства і держави. Ми робимо все для того, аби підтримати нормальне життя області і кожного її мешканця.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь