Офіс Президента України

Дата: 18.10.2022 13:24
Кількість переглядів: 122

«Я дякую усім нашим воїнам, які героїчно тримають позиції і під Бахмутом, і під Соледаром, і на всіх інших напрямках, де зараз тривають бойові зіткнення, – на сході і півдні. Особливо хочу сьогодні відзначити на південному напрямку 60-ту Інгулецьку піхотну бригаду, 17-ту окрему танкову Криворізьку бригаду ім. Костянтина Пестушка, 128-му окрему гірсько-штурмову Закарпатську бригаду і 59-ту окрему мотопіхотну бригаду імені Якова Гандзюка – за злагоджені дії на Херсонському напрямку та результативне знищення ворожої техніки. Дякую вам, воїни! Дякую і Херсонській зенітній ракетній бригаді – за успішний захист нашого неба від іранських дронів і російської авіації.

Окремо хочу відзначити сьогодні ті підрозділи, які забезпечили нам результат у поповнені «обмінного фонду». Це надзвичайно важливо: кожен, хто бере в полон російських військових, забезпечує нам можливість звільняти наших героїв. Дякую 54-му окремому розвідувальному батальйону імені Михайла Тиші, 80-й окремій десантно-штурмовій бригаді та 92-й окремій механізованій бригаді, які в ході наступальних дій суттєво збільшили нашу можливість повертати українців.

Дякую кожному і кожній, хто воює, працює й допомагає заради нашої перемоги! У єдності та спільних діях – наша сила! Слава Україні!»

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 235-го дня війни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь