Городненська громада
Одеська область, Болградський район

Офіс Президента України

Дата: 15.10.2022 11:31
Кількість переглядів: 117

«Чим більше допомоги Україна отримає зараз, тим швидшим буде завершення російської війни і тим надійніше гарантуємо, що така жорстока війна більше ніколи не розповзеться іншими країнами. Я вдячний вам за розуміння цього! Дякую за всю вже надану підтримку! Дякую США, Президенту Байдену і Конгресу за особливу підтримку. Вісім з половиною мільярдів доларів спрямовано на виконання наших соціальних зобов’язань: виплату зарплат, пенсій, підтримку соціальної сфери України. Дякую Світовому банку та МВФ за лідерство на інституційному рівні у реалізації програм допомоги Україні. Дякую Європейському Союзу й усім нашим партнерам, які долучилися до стабілізації фінансового стану України. Усі ви бачите, що Україна достатньо міцна, аби вистояти у цій війні. Однак потрібно зберігати послідовність у підтримці нашої держави й розвивати наявні лінії допомоги».

Володимир Зеленський звернувся до учасників засідання круглого столу міністрів, що відбулося під спільним керівництвом Уряду України, Групи Світового банку та МВФ. На ньому обговорювалися потреби України у фінансуванні, пріоритети підтримки основних послуг під час війни, а також проекти з пріоритетного відновлення та реконструкції, які можна швидко розпочати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь