Одеська обласна державна адміністрація

Дата: 01.10.2022 18:51
Кількість переглядів: 291

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

30 вересня, Україна відзначає День усиновлення. В Одеській області функціонують 54 дитячих будинки сімейного типу, в яких виховується 391 дитина – сирота та діти, позбавленні батьківського піклування. Прийомних сімей в області налічується 177, в яких 341 дитина. Під опікою виховується 3637, а на обліку з усиновлення перебуває 1189 дітей.

Сьогодні Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко привітав з Днем усиновлення, всіх, хто причетний до цього свята – усиновлювачів і усиновлених, прийомних батьків, батьків вихователів, опікунів та їх підопічних, працівників служб у справах дітей, центрів соціальних служб.

«Усиновлення – це особливе батьківство, яке включає в себе велике щастя, і разом з тим велику жертовність, це благородний і непростий шлях до щасливої родини. Все більше і більше українських сімей відкривають свої серця і двері домівок для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. Дякую всім усиновлювачам, опікунам, піклувальникам, прийомним батькам! Ви зуміли зігріти серця маленьких діточок теплом сімейного затишку, увагою та ласкою, надали їм можливість вимовляти такі важливі у житті кожної людини слова, як мамо і тато. А найголовніше те, що вони для Вас дійсно стали рідними, бо у Ваших серцях палає незгасимий вогонь батьківської любові до прийнятої Вами дитини» - сказав у своєму вітальному слові Максим Марченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь