Міністерство освіти і науки України

Дата: 09.09.2022 15:31
Кількість переглядів: 228

Фото без опису

Фото без опису

Починаємо пошук зимівників і зимівниць у 28-му Українську антарктичну експедицію на 2023-2024 рік! Відповідне оголошення було розміщено на сайті Національний антарктичний науковий центр.

Знаємо, що багато з наших читачів з нетерпінням чекали на старт конкурсу ?

«Попри війну й економічні складнощі в Україні, дуже важливо продовжувати дослідження на нашій станції в Антарктиді, адже саме там ми робимо науку світового рівня, що є частиною глобальної системи досліджень Землі та Космосу. Згадаймо хоча б той факт, що маємо найдовший безперервний ряд спостережень за зміною клімату (більш як 60 років) на крижаному континенті, що є цінністю для всього людства. А ще робота станції «Академік Вернадський» та перший рейс криголама «Ноосфера» стали одними із символів нашої незламності та того, що у найтяжчі часи ми дбаємо про майбутнє і тримаємо форпост для наших дітей та онуків на найбагатшому континенті планети. Ми маємо розвивати антарктичну науку далі, тож чекаємо фахівців до нашої антарктичної родини», – зазначив директор НАНЦ Євген Дикий.

Подаватися на конкурс традиційно запрошуємо науковців за напрямами: геологічні та геофізичні науки, фізичні науки, науки про життя, а також команду життєзабезпечення – кухар, лікар, дизеліст-електрик, системний механік, сисадмін.

Докладна інформація про загальні та специфічні вимоги до кандидатів та умови подання заявок зазначена в оголошенні bit.ly/3x5obUc.

Докладніше: bit.ly/3x6I2Cq

#Наука #Антарктида


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь