Всеукраїнська онлайн-система освіти та піклування за дітьми раннього дошкільного віку «Mr.Leader» пропонує батькам цікаві активності для малюків віком від 2 до 6 років.

Дата: 02.09.2022 11:54
Кількість переглядів: 267

· 

Возможно, это изображение текст «2+ серія: птахи TEMA: снгур 3+ серія: взуття TA аксесуари TEMA: догляд за взуттям 1 4+ серія: космос TEMA: космичний транспорт 5+ серія: космос TEMA: мжнародна космична станция Mr. Leader DAY»

Міністерство освіти і науки України 

1 ч  · 

Всеукраїнська онлайн-система освіти та піклування за дітьми раннього дошкільного віку «Mr.Leader» пропонує батькам цікаві активності для малюків віком від 2 до 6 років.

На наймолодших учасників чекає тематичний день «Снігур». Діти розмалюють зображення птаха пластиліном, повторять назви кольорів, сформують поняття «один-багато», викладаючи ягідки горобини на аплікацію, а також створять панно.

Для малечі 3-4 років фахівці підготували тематичний день «Догляд за взуттям». Діти закріплять знання із правил догляду за взуттям, підберуть кожному виду взуття пару, а в сюжетній грі навчаться вибирати взуття для різних потреб.

Малюки 4-5 років відвідають тематичний день «Космічний транспорт». Діти дізнаються про будову марсоходу та цікаві факти про Марс, пройдуть смугу перешкод, а також зберуть власний космічний корабель.

Дошкільнята 5-6 років дізнаються цікаві факти про Міжнародну космічну станцію, зроблять її модель з конструктора, з’ясують подробиці життя персоналу, який там працює, а також змайструють космічний апарат.

Реєстрація учасників за посиланням https://mr-leader.com/ua/programa-mrleader

Шукайте більш детальну інформацію в телеграм-каналі «Mr.Leader» https://t.me/mrleader_brand

#Освіта


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь