Городненська громада
Одеська область, Болградський район

Всеукраїнська онлайн-система освіти та піклування за дітьми раннього дошкільного віку «Mr.Leader» пропонує батькам цікаві активності для малюків віком від 2 до 6 років.

Дата: 02.09.2022 11:54
Кількість переглядів: 288

· 

Возможно, это изображение текст «2+ серія: птахи TEMA: снгур 3+ серія: взуття TA аксесуари TEMA: догляд за взуттям 1 4+ серія: космос TEMA: космичний транспорт 5+ серія: космос TEMA: мжнародна космична станция Mr. Leader DAY»

Міністерство освіти і науки України 

1 ч  · 

Всеукраїнська онлайн-система освіти та піклування за дітьми раннього дошкільного віку «Mr.Leader» пропонує батькам цікаві активності для малюків віком від 2 до 6 років.

На наймолодших учасників чекає тематичний день «Снігур». Діти розмалюють зображення птаха пластиліном, повторять назви кольорів, сформують поняття «один-багато», викладаючи ягідки горобини на аплікацію, а також створять панно.

Для малечі 3-4 років фахівці підготували тематичний день «Догляд за взуттям». Діти закріплять знання із правил догляду за взуттям, підберуть кожному виду взуття пару, а в сюжетній грі навчаться вибирати взуття для різних потреб.

Малюки 4-5 років відвідають тематичний день «Космічний транспорт». Діти дізнаються про будову марсоходу та цікаві факти про Марс, пройдуть смугу перешкод, а також зберуть власний космічний корабель.

Дошкільнята 5-6 років дізнаються цікаві факти про Міжнародну космічну станцію, зроблять її модель з конструктора, з’ясують подробиці життя персоналу, який там працює, а також змайструють космічний апарат.

Реєстрація учасників за посиланням https://mr-leader.com/ua/programa-mrleader

Шукайте більш детальну інформацію в телеграм-каналі «Mr.Leader» https://t.me/mrleader_brand

#Освіта


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь