НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ОЗНАЙОМИВСЯ З ПІДГОТОВКОЮ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ГОРОДНЕНСЬКОЇ ТА ВАСИЛІВСЬКОЇ ОТГ ДО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

Дата: 18.08.2022 10:13
Кількість переглядів: 165

НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ОЗНАЙОМИВСЯ З ПІДГОТОВКОЮ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ГОРОДНЕНСЬКОЇ ТА ВАСИЛІВСЬКОЇ ОТГ ДО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

Начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура здійснив робочий візит до двох громад Болградського райну: Городненської та Василівської, де спільно з головою Василівської ОТГ Петром Бойчевим та головою Городненської ОТГ Миколою Богоєвим здійснили обстеження закладів освіти на предмет готовності до організації навчання та забезпечення безпеки учасників освітнього процесу.

В зазначених громадах триває процес підготовки закладів освіти та захисних споруд до нового навчального року. Наразі в усіх навчальних закладах проводиться ремонтні роботи, згідно вимог ДСНС України.

У 5 закладах освіти Василівської громади проводиться підготовка бомбосховищ до нового навчального року.

У Городненській ОТГ також проводиться підготовка навчальних закладів та бомбосховищ до нового навчального року у 4 закладах освіти.

Згідно опитування батьків зазначених громад - більше 50% схиляються до очної форми навчання дітей.

Також начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура поспілкувався з батьками та педагогічними працівниками закладів освіти громади та вислухав їх пропозиції щодо проведення освітнього процесу.

«Перед початком навчального року необхідно провести інформаційну роботу з батьками. Показати укриття, де під час повітряної тривоги будуть перебувати діти, розробити та донести до відома дітей, батьків, вчителів правила перебування в укритті, правила передачі дитини батькам після завершення тривоги та інші безпекові питання. Тож ми запрошуємо і закликаємо всіх батьків особисто побувати в тих школах, які відвідують ваші діти та ознайомитися з умовами в укриттях, які створено у школах Болградського району для учнів аби самим визначитись, який формат навчання ви оберете для своєї дитини»,- наголосив Геннадій Бамбура.

Зазначимо, рішення про форму роботи навчального закладу можна буде змінювати протягом року залежно від того, як змінюватиметься ситуація в регіоні.

По завершенню візиту начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура доручив головам громад завершити підготовку освітніх закладів та захисних споруд до початку навчального року – до 1 вересня 2022 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь